Clio 2.0 16v l2ooo
Re: Clio 2.0 16v l2000
Aja kot zanimivost naj povem da se je un z bmw-jem gladko odpeljau ampak,ampak je tam ostala njegova tablica tko da so ga policisti izsledili....
Jooo, take bi pretepal 10 dni skupaj!
Glede na to, da si veliko vložil v motor, sigurno se v IT na odpadu najde kakšna školjka pa zamenjaš. Maš pač tega za dele. Ker zgleda ostalo ok: podvozje, feltne, motor...
Glede na to, da si veliko vložil v motor, sigurno se v IT na odpadu najde kakšna školjka pa zamenjaš. Maš pač tega za dele. Ker zgleda ostalo ok: podvozje, feltne, motor...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Če nimaš prostorske stiske, ga prodaj po delih oz. ko boš kupu druzga, iz tega premenjaj vse kar je dobrega 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
moje sožalje
...kot pravi Urban,če maš namen ph1 Rs-a kupit narbolše ,da si ga pustiš za kose,premenjaš use kar je dobrega, pa ga pol prodaš...
...kot pravi Urban,če maš namen ph1 Rs-a kupit narbolše ,da si ga pustiš za kose,premenjaš use kar je dobrega, pa ga pol prodaš...
Banda, a je un z BMWjem slučajn pozabu zavore doplačat pri nakupu?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ugl tko je...biu sem za info pri kleparju...prvo se je primu za glavo
in pol mi je nekako tko obrazložu: da se use to popravit pač komlet drugi bok, kolona, vrata, sedež, zadji most itd. na grobo neke 2000€ popravilo
Problem pa je da je uprašanje če bo teku avto kot je do zdej pač ravno in to+ je pod uprašanjem trdnost školke...
Tko da zdej bom rešu z zavarovalnico pač mora prit cenilc pa to, in ko bom dobu zznesek bom naprej študirau kako in kaj.
Sem pa v ogromni dilemi kaj nardit z tem in kaj kupit.Če bi imeu še naprej renoja definitivno bi imeu tega torej ph1 tej novi odpadejo(preveč popijejo za kar grejo), megane mi je uzadaj grd...to je to od renault sport oddelka
Sem pa malo pobrskau auto-scout.it in se mi dopadejo impreze gt(letnik 99 neke) pa še turbo je
Imam pa veliko željo ostat na renaultu...
Problem pa je da je uprašanje če bo teku avto kot je do zdej pač ravno in to+ je pod uprašanjem trdnost školke...
Tko da zdej bom rešu z zavarovalnico pač mora prit cenilc pa to, in ko bom dobu zznesek bom naprej študirau kako in kaj.
Sem pa v ogromni dilemi kaj nardit z tem in kaj kupit.Če bi imeu še naprej renoja definitivno bi imeu tega torej ph1 tej novi odpadejo(preveč popijejo za kar grejo), megane mi je uzadaj grd...to je to od renault sport oddelka
Sem pa malo pobrskau auto-scout.it in se mi dopadejo impreze gt(letnik 99 neke) pa še turbo je
Imam pa veliko željo ostat na renaultu...
Ne jurko unemu z bmw-jem se je full mudilo, in ja kot sem potem zvedu je biu bmw 335d coupejurko napisal/-a:Banda, a je un z BMWjem slučajn pozabu zavore doplačat pri nakupu?
še mal naglumiš da te vrat boli
pa se že počas neki keša nabere 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Težko boš kaj dobil za "boleč" vrat, ker morajo po "novem" bit vretenca premaknjena vsaj 2mm? Nisem prepričan, uglaunm se ne da več kaj dost blefirat.
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ja res je, zaradi tega ker so vsi glumili in kasirali je zdaj to oreng strogo (kar je po svoje čisto pošteno).
ph1 malo pije, ph2 (172 in 182) pa več?
Mislim, da Clioti 2 RS kar isto pijejo, deci gor ali dol. Lahko kupiš drugega celega, zamenjaš podvozje in motor in si na istem. Lahko tega prodaš celega ali po delih (hmmm, a ima kdo s Cliom 16V že kake ideje?
) in kupiš nekaj drugega kot si se odločil.
Impreza GT je fajn avto ampak ne bluzi potem, da ph1 Clio pije mal in zato ne boš kupil novejšega, kupil pa bi Imprezo GT, ki bo pila konkretno več že če jo boš peljal v štandgasu, registracija bo isto velika kot pri Clio 182/197/200.
Že uvoz te bo koštal konkretno (davek na CO2), registracija bo bistveno večja... Ampak če boš pa kupil boš pa vsak dan v avtu še bolj nasmejan kot v RSu. 
ph1 malo pije, ph2 (172 in 182) pa več?
Impreza GT je fajn avto ampak ne bluzi potem, da ph1 Clio pije mal in zato ne boš kupil novejšega, kupil pa bi Imprezo GT, ki bo pila konkretno več že če jo boš peljal v štandgasu, registracija bo isto velika kot pri Clio 182/197/200.
Glede ph1 in ph2 ni problem motor ampak vizualno mi je lepši ph1...glede tega kaj bom naredu bom še poštudirau...Symon napisal/-a:Ja res je, zaradi tega ker so vsi glumili in kasirali je zdaj to oreng strogo (kar je po svoje čisto pošteno).
ph1 malo pije, ph2 (172 in 182) pa več?Mislim, da Clioti 2 RS kar isto pijejo, deci gor ali dol. Lahko kupiš drugega celega, zamenjaš podvozje in motor in si na istem. Lahko tega prodaš celega ali po delih (hmmm, a ima kdo s Cliom 16V že kake ideje?
) in kupiš nekaj drugega kot si se odločil.
Impreza GT je fajn avto ampak ne bluzi potem, da ph1 Clio pije mal in zato ne boš kupil novejšega, kupil pa bi Imprezo GT, ki bo pila konkretno več že če jo boš peljal v štandgasu, registracija bo isto velika kot pri Clio 182/197/200.Že uvoz te bo koštal konkretno (davek na CO2), registracija bo bistveno večja... Ampak če boš pa kupil boš pa vsak dan v avtu še bolj nasmejan kot v RSu.
Glede tega clio al pa impreza hmm če bi bol natančno prebrau sem napisau da preveč popijejo zato kr grejo
Ampak zdej je še zgodaj za kr koli govorit moram pogledat malo ponudbe itd.
Dobi drugo Mk2 školjko, nima veze Ph1 ali Ph2 pa vse stvari premeči iz svojega, kolikor se vidi na slikah so vsi RS deli celi (razen praga).
Kaj zadnji most je isti kot na navadnemu(diski??) Ja pa desni blatnik je tudi malo kasirau ma sej ne vem kaj bi naredu... definitivno se mi to ne splača popravljat zdej da bi pa dobu školko od rs-a brez motorja ali z okvaro je pa tudi tombola...dkrevs napisal/-a:Dobi drugo Mk2 školjko, nima veze Ph1 ali Ph2 pa vse stvari premeči iz svojega, kolikor se vidi na slikah so vsi RS deli celi (razen praga).
zadnja prema je drugačna....isto je pač kar se tiče gole školke..pa še šibedah si lahko zdej umisliš 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
sm tole vidu pa sm mislu da je že kaj iz tvoje garaže objaulen
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
sm tole vidu pa sm mislu da je že kaj iz tvoje garaže objaulen
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
heh o da bi blo tko hitro use..uhh no bom še poročau sproti kako se zadeve odvijajo do takrat pa lp