R4 katrca - moji avtomobili
Stric, nekaj mi povej: kje dobis tesnilno peno okrog vrat, ali uporabljas kaksen nadomestek?
Drgac pa izredno lepo izgleda!
Drgac pa izredno lepo izgleda!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
drhouse: gumo za okoli vrat imam naročeno v srbiji, upam da dobim, ker cena tam ali pa pri nas se zeloooo razlikuje (pri nas stane 170€, pa še to vprašanje če se sploh še dobi, pri nji pa to stane manj kot 20€)
wily: to sem tut jaz rekel in pol reče, da se tistega itak nevidi, ker pride čez guma. ja ok, samo vseeno bi lahko saj malo špricnil, da nebi bilo sedaj tko grdo
dr__de: nisem našel večjih, pa sem jig vzel iz kinder jajčka
wily: to sem tut jaz rekel in pol reče, da se tistega itak nevidi, ker pride čez guma. ja ok, samo vseeno bi lahko saj malo špricnil, da nebi bilo sedaj tko grdo
dr__de: nisem našel večjih, pa sem jig vzel iz kinder jajčka
170€?
Upam, da dobiš uno iz Srbije! Kaj pa kakšni nadomestiki?
Upam, da dobiš uno iz Srbije! Kaj pa kakšni nadomestiki?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Daš link
Neki sem že našel... Očitno bo Gordini modra z belimi črtamidrhouse napisal/-a:![]()
![]()
![]()
Daš link