Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

nightmare napisal/-a:Čivka samo med vožnjo ko so zavore sproščene ali tudi med zaviranjem?
čivka ko so zavore čisto sproščene, in ko jo čist narahlo pritisneš se zviša ton čivkanja in ko jo pa normalno pritisneš pa utihne... :roll:

disk ni zvit, umazanije ni in zgleda vse normalno...
lahko pa da kot je že Shusuglao omenil da so se čisto nove ploščice pregrele ko mi je nekaj časa skos rahlo zaviralo in zato čivkajo???

a se da dobit kakšne bolj športne ali malo boljše ploščice??
in kakšna je pribljižna cena? za te navadne sem dal 24€

Lp. Sash
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
tomaz07
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a tomaz07 »

Originalne kupi. :)
Uporabniški avatar
Sash

tomaz07 napisal/-a:Originalne kupi. :)
sej so zdej originalne notri pa čivkajo zanima ne če se dajo dobit kake ko se ne pregrejejo tako hitro
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Sash napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Čivka samo med vožnjo ko so zavore sproščene ali tudi med zaviranjem?
čivka ko so zavore čisto sproščene, in ko jo čist narahlo pritisneš se zviša ton čivkanja in ko jo pa normalno pritisneš pa utihne... :roll:

disk ni zvit, umazanije ni in zgleda vse normalno...
lahko pa da kot je že Shusuglao omenil da so se čisto nove ploščice pregrele ko mi je nekaj časa skos rahlo zaviralo in zato čivkajo???

a se da dobit kakšne bolj športne ali malo boljše ploščice??
in kakšna je pribljižna cena? za te navadne sem dal 24€

Lp. Sash
EBC green stuff so okol 70€ mn se zdi, pa so čist ql.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

jero_13 napisal/-a:EBC green stuff so okol 70€ mn se zdi, pa so čist ql.
No tok kul pa spet niso. Za moje pojme stran vržen denar, ker čisto nič boljše ne primejo kot original.

Kupi rajši ferodo ali kaj podobnega. Verjetno si zakuru ploščice in zato cvilijo, lahko je pa samo slab material ali pa še niso popolnoma utečene (po sliki sodeč še niso). Ne vem, težko karkoli rečem. Vozi pa boš videl če bo boljše.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
jero_13

Drmo brez zamere, ampak mislm da on glih ferodo neki ne nuca... jzt mam Green stuff-e gor pa sm čist zadovoln. Sej ne rečem ferodo so bolše sam on še green-stuff-ou ne bo iskoristu, kaj šele ferodo. pa še ferodo so 93€ če me spomin ne vara, tko da ja no po želji ;)
Slika

Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

jero_13 napisal/-a:Drmo brez zamere, ampak mislm da on glih ferodo neki ne nuca... jzt mam Green stuff-e gor pa sm čist zadovoln. Sej ne rečem ferodo so bolše sam on še green-stuff-ou ne bo iskoristu, kaj šele ferodo. pa še ferodo so 93€ če me spomin ne vara, tko da ja no po želji ;)
Samo 1 krizna situacija je potrebna, pa ga bodo morda ploščice za 93€ rešile. Fantje, na gumah pa zavorah se ne špara... :wink:

Sicer pa po želji, za normalno uporabo so dobre tud original zavore, če se pa že gre v upgrade, nej se pa naredi tko kot je treba - ornk! :D

lp.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
jero_13

Ja ja sej ne rečm, bremze pa gume so res edine stvari na kerih ne šparaš. Jzt mam kompleterane na avtu EBC green stuff-e pa Brembo MAX diske, pa morm rečt da so čist ok. pa tut so me že iz dost velkiga zosa parkrat potegnile. Tko da... nvem po želji no, jzt sam povem kake izkušnje mam jzt z njimi. Pa noben mi ne bo razlagu da so EBC isti kura* ko original ploščice in da so stran vržen dnar, k so dost bolš od serijskih niso pa neki ultra performance, to se pa strinjam.
Slika

Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

jero_13 napisal/-a:pa tut so me že iz dost velkiga zosa parkrat potegnile. Tko da...
nevem, začni po pamet vozit ;)
Uporabniški avatar
Sash

ja za ferodo sem se danes zanimal in pridejo okoli 80 - 90€ ( za moje pojme predrago )... :roll:
Jero kje si pa ti ebcjeve ploščice dobu in koliko si dal za njih??
piši na PM plis :lol: :wink:
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Sash napisal/-a:ja za ferodo sem se danes zanimal in pridejo okoli 80 - 90€ ( za moje pojme predrago )... :roll:
Jero kje si pa ti ebcjeve ploščice dobu in koliko si dal za njih??
piši na PM plis :lol: :wink:
A to ti sprašuješ pa govoriš za dirkalne ploščice al za navadne? :shock: Za navadne ferodo dat tolk denarja je pa mal huda ker se da ds2500 dobit za ta denar.

Green stuff tudi lahko cvilijo na začetku (meni so), sicer pa to ni nekaj nenavadnega v fazi utekanja. Lahko povem kako je bilo na mojem cliotu 1.4 16v l04. Mrzle primejo malenkost slabše od serijskih, ko so se segrele enako, mogoče se mi je na trenutke res zdelo da malo boljše, čeprav še vedno pravim da je to bolj psiha, kot kaj drugega :lol: . Vzel sem komplet, diske in ploščice in raje ne povem kako se je stvar utekla in kakšen je disk...groza. Nikoli več. Pa še kvaliteta izdelave je v kur.., lahko povem da sem moral ploščice najprej pobrusit da sem jih lahko sploh zmontiral, ker so imele nek fak... "bed-in" premaz.

Pug 205: Navadni diski in Roesch ploščice. Razlika očitna, ko so bremze še hladne primejo enako, ko se segrejejo mnogo boljše.

Pug 106: Roesch diski in ploščice. Prime zelo dobro, bomo pa vidl kako bo z boljšimi gumami, ker zdej mi itak blokira takoj ko se malo bolj obesim na bremze. Bolj je pa pomembno to da disk drži in ga ne pobira kot navadnega.

Na splošno pa: Kul ti je vse dokler ne probaš nekaj boljšega. Večji diski pa bo bremzal - večja površina, bolj se hladi - boljše prime.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
jero_13

Tadej napisal/-a:
jero_13 napisal/-a:pa tut so me že iz dost velkiga zosa parkrat potegnile. Tko da...
Ja nism jzt kriu če folk na AC izsiljuje. Je pa res da sm tut jzt mal prehitr pelu :D
Slika

Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

jero_13 napisal/-a:
Tadej napisal/-a:
Ja nism jzt kriu če folk na AC izsiljuje. Je pa res da sm tut jzt mal prehitr pelu :D
mhm :lol:
Uporabniški avatar
jero_13

Drmo napisal/-a:A to ti sprašuješ pa govoriš za dirkalne ploščice al za navadne? :shock: Za navadne ferodo dat tolk denarja je pa mal huda ker se da ds2500 dobit za ta denar.
Mislim da govori za ferodo racing, men je če se prou spomnem v motomatu reku da pridejo 94€ za mojga jajčka. Drmo se pa popolnoma strinjam s tabo glede trditve da je vse ql dokler ne probaš česa bolšega. Lahko pa povem iz svojih iskušenj da je ta kombinacija kero mam jzt čist dost zanormalno vožnjo, pa tut za občasno podenje po ovinkih, če ne druzga so le mal bol toplotno obstojne. To so moje izkušnje z njimi in sem generalno zadovoljen z njimi. čeprau še vedno obsttaja želja po čem še boljšem, kar bo pa vedno.
Slika

Uporabniški avatar
Sash

< JERO_13 > danes sem biu v Lj. in sicer v A3Mu in RSRju... v A3M sva šla z kolegom ki si je kupill opel astro H 5 vratno in jo je znižal z H&R fedri za 45mm :D :D 8) 8) pride zlo hudo :twisted:
Slika

in skratka šel sem v RSR pogledat za EBCejeve ploščice in je bila cena 64€ ampak bom še mal počakal če jih bom slučajno kje ceneje dobu
škoda ker nimam tvoje cifre, bi te poklical in bi šli na kak kafe 8)
in še eno vprašanje:
ali mogoče veš katere firme so ti moji diski ker na njih nič ne piše :roll:
ker me zanima cena ampak v nobeni trgovini mi ne znajo povedat cene za nove, ker ne vedo kere firme so???

Lp. Sash
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Odgovori