Sash napisal/-a:ja za ferodo sem se danes zanimal in pridejo okoli 80 - 90€ ( za moje pojme predrago )...
Jero kje si pa ti ebcjeve ploščice dobu in koliko si dal za njih??
piši na PM plis

A to ti sprašuješ pa govoriš za dirkalne ploščice al za navadne?

Za navadne ferodo dat tolk denarja je pa mal huda ker se da ds2500 dobit za ta denar.
Green stuff tudi lahko cvilijo na začetku (meni so), sicer pa to ni nekaj nenavadnega v fazi utekanja. Lahko povem kako je bilo na mojem cliotu 1.4 16v l04. Mrzle primejo malenkost slabše od serijskih, ko so se segrele enako, mogoče se mi je na trenutke res zdelo da malo boljše, čeprav še vedno pravim da je to bolj psiha, kot kaj drugega

. Vzel sem komplet, diske in ploščice in raje ne povem kako se je stvar utekla in kakšen je disk...groza. Nikoli več. Pa še kvaliteta izdelave je v kur.., lahko povem da sem moral ploščice najprej pobrusit da sem jih lahko sploh zmontiral, ker so imele nek fak... "bed-in" premaz.
Pug 205: Navadni diski in Roesch ploščice. Razlika očitna, ko so bremze še hladne primejo enako, ko se segrejejo mnogo boljše.
Pug 106: Roesch diski in ploščice. Prime zelo dobro, bomo pa vidl kako bo z boljšimi gumami, ker zdej mi itak blokira takoj ko se malo bolj obesim na bremze. Bolj je pa pomembno to da disk drži in ga ne pobira kot navadnega.
Na splošno pa: Kul ti je vse dokler ne probaš nekaj boljšega. Večji diski pa bo bremzal - večja površina, bolj se hladi - boljše prime.