Clio 1.8 16v L95 by wily-half Milka like devil str8.led.str9

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

ToomY napisal/-a:Matr grdo gleda :D ...ka si mu pa naredu da je jezen tok, a ga nisi sel natankat :lol:
Staro ole ma not pa ga use praska. :lol:
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

nightmare - si hudobn ti mal? :)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Ne ni blo nc zaljivo misleno.Sam pac ena opcija zakaj bi lahko grdo gledou. :)
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

nightmare napisal/-a:Ne ni blo nc zaljivo misleno.Sam pac ena opcija zakaj bi lahko grdo gledou. :)
jezen je na tvoje komentarje :lol:
Uporabniški avatar
wily

evo pa se ledike kot je obljubljeno
Slika
Slika
prvo sem hotu dat rdece noter,pol sem se za bele odlocu da nebi skifi kej pameten bli
l.p.wily
Uporabniški avatar
casiop3
Kraj: Stalingrad

Odgovor Napisal/-a casiop3 »

ce bi js tebe srecu na cesti z tem modrim luckim bi od straha kr zavil iz ceste u jarek
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Tudi jaz bi pomislil, ce je NLP pristal pred mano :shock:
Slika
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

sam res pogled pa v nulo jezen.... a gre to skoz... jaz sem meu mali bad look pa je reku kao da snop prekrivam... ne kritiziram avto samo res me zanima... drugace pa lepo postimaj in bo ta avto zakon...
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Sam niso to cist taprave bele ledice kr se zmer modr svetjo.
Slika
Uporabniški avatar
wily

so so cist bele sam ponoc pa telefon ma cudno bliskavico ztp pa modro izpade
ja jst mam tuv za badlook tk da bo vse urejeno, pa tud ponoc ko se peljem se lpo vidi na cesto
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
Pa pusti jih stat. Jel jaz sprejmem kritike tako kot pohvale. In se ne sekiram. ce keremu kej nepase naj ne gleda. TI pa cimprej porihtaj tole masinjo pa pridi dol da gremo na eno sladico c Mignon ;))))))))
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
wily

Markolino napisal/-a:Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
Pa pusti jih stat. Jel jaz sprejmem kritike tako kot pohvale. In se ne sekiram. ce keremu kej nepase naj ne gleda. TI pa cimprej porihtaj tole masinjo pa pridi dol da gremo na eno sladico c Mignon ;))))))))
ni blema hvala ti za komentar, sej avto moram se bolj porihtat kot sem misli spredi je namrec prevec spuscen in mi je barva na blatniku poknala pa sploh nevem zka kej,mozen da bom dvignu spredi,pa tkoj ko reg pridem na morje
l.p.wily
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

stari svaka cast jaz ne kritiziram drugace avta ampak glej 16v z spojleri zakaj pa ne pa ni napacno narejen..
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

wily napisal/-a:
Markolino napisal/-a:Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
ni blema hvala ti za komentar, sej avto moram se bolj porihtat kot sem misli spredi je namrec prevec spuscen in mi je barva na blatniku poknala pa sploh nevem zka kej,mozen da bom dvignu spredi,pa tkoj ko reg pridem na morje
l.p.wily
Koliko je pa sploh spuscen?
Kdaj ga bos pa registriral? 8)
Slika
Uporabniški avatar
wily

Stupo napisal/-a:
wily napisal/-a:
l.p.wily
Koliko je pa sploh spuscen?
Kdaj ga bos pa registriral? 8)
ja spuscen nej bi bil okol 9cm koker mi je reku prejsen lastnik, ker mi tud ko polnega namotam coha v rob blatnik in mi je tud mal z barvo okruso malo visje ker je pac tresel, reg, ga bom pa tkoj ko dobim un bel kartoncek iz renoja za homolo, in pol da se tkoj prjavim na lpp da dobim termin, bom pa vrjeten ko bom dobil termin kr tm na lpp nardedu pol vse, teh. pa reg. pa zavarovaje
l.p.wily
Zaklenjeno