Staro ole ma not pa ga use praska.ToomY napisal/-a:Matr grdo gleda...ka si mu pa naredu da je jezen tok, a ga nisi sel natankat
Clio 1.8 16v L95 by wily-half Milka like devil str8.led.str9
Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
Pa pusti jih stat. Jel jaz sprejmem kritike tako kot pohvale. In se ne sekiram. ce keremu kej nepase naj ne gleda. TI pa cimprej porihtaj tole masinjo pa pridi dol da gremo na eno sladico c Mignon
)))))))
Pa pusti jih stat. Jel jaz sprejmem kritike tako kot pohvale. In se ne sekiram. ce keremu kej nepase naj ne gleda. TI pa cimprej porihtaj tole masinjo pa pridi dol da gremo na eno sladico c Mignon
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
ni blema hvala ti za komentar, sej avto moram se bolj porihtat kot sem misli spredi je namrec prevec spuscen in mi je barva na blatniku poknala pa sploh nevem zka kej,mozen da bom dvignu spredi,pa tkoj ko reg pridem na morjeMarkolino napisal/-a:Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
Pa pusti jih stat. Jel jaz sprejmem kritike tako kot pohvale. In se ne sekiram. ce keremu kej nepase naj ne gleda. TI pa cimprej porihtaj tole masinjo pa pridi dol da gremo na eno sladico c Mignon)))))))
l.p.wily
Koliko je pa sploh spuscen?wily napisal/-a:ni blema hvala ti za komentar, sej avto moram se bolj porihtat kot sem misli spredi je namrec prevec spuscen in mi je barva na blatniku poknala pa sploh nevem zka kej,mozen da bom dvignu spredi,pa tkoj ko reg pridem na morjeMarkolino napisal/-a:Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
Pa pusti jih stat. Jel jaz sprejmem kritike tako kot pohvale. In se ne sekiram. ce keremu kej nepase naj ne gleda. TI pa cimprej porihtaj tole masinjo pa pridi dol da gremo na eno sladico c Mignon)))))))
l.p.wily
Kdaj ga bos pa registriral?
ja spuscen nej bi bil okol 9cm koker mi je reku prejsen lastnik, ker mi tud ko polnega namotam coha v rob blatnik in mi je tud mal z barvo okruso malo visje ker je pac tresel, reg, ga bom pa tkoj ko dobim un bel kartoncek iz renoja za homolo, in pol da se tkoj prjavim na lpp da dobim termin, bom pa vrjeten ko bom dobil termin kr tm na lpp nardedu pol vse, teh. pa reg. pa zavarovajeStupo napisal/-a:Koliko je pa sploh spuscen?wily napisal/-a:ni blema hvala ti za komentar, sej avto moram se bolj porihtat kot sem misli spredi je namrec prevec spuscen in mi je barva na blatniku poknala pa sploh nevem zka kej,mozen da bom dvignu spredi,pa tkoj ko reg pridem na morjeMarkolino napisal/-a:Wili: Daj kot prijatlu ti povem. Uni ki ti kritizirajo avtto da nepase to pa uno.
l.p.wily
Kdaj ga bos pa registriral?
l.p.wily