Novi Clio IV RS
Re: Novi Clio IV RS
sej ga bomo aprila sprobal, ko pride k nam 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Navora je res malo v primerjavi s kakšnimi drugimi. Sploh pa je Peugeot še lažji. Verjamem, pa da nima niti pod razno tako dodelanega podvozja.
Imam občutek, da so malo hiteli z RS-om. Recaro? Ksenon? Brembo? V letu 2014, mogoče?
Je ksenon sploh na doplačilnem seznamu (za navadnega in za RS-a)? Vem, da sem to že X-krat vprašal, samo mi res ne gre v račun.
Imam občutek, da so malo hiteli z RS-om. Recaro? Ksenon? Brembo? V letu 2014, mogoče?
Je ksenon sploh na doplačilnem seznamu (za navadnega in za RS-a)? Vem, da sem to že X-krat vprašal, samo mi res ne gre v račun.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Bolj ko to berem bolj sem prepričan, da bo treba počakat na Cup varianto z ročnim menjalnikom. Vsaj ročni naj bi bil tudi nrkoč na voljo...
Motor z ročnim menjalnikom je bil predstavljen:
http://www.netcarshow.com/nissan/2013-juke_nismo/" onclick="window.open(this.href);return false;
he he je pa Juke Nismo 2WD skoraj enako težak kot Clio RS
http://www.netcarshow.com/nissan/2013-juke_nismo/" onclick="window.open(this.href);return false;
he he je pa Juke Nismo 2WD skoraj enako težak kot Clio RS
Hmmm to je res. Čeprav če ne bi bilo tega EDCja bi bil motor pomoje fajn tunabilen. Pa še top mount turbina, z nekaj sreče se jo da hitro zamenjati.
Pa ketna enkrat za spremembo, manjši stroški.
Klik:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_MR_engine#MR16DDT
Klik:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_MR_engine#MR16DDT
a se ve koliko navora bi naj zdržal EDC?
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
280Nm se mi zdi. Poglej malo po temi:)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Se pravi čip +25hp in +30Nm pa bo glih prav 
Koliko ima Megane 225 navora?
Koliko ima Megane 225 navora?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
po mojem zdrži brez problema 300 Nm, če delajo DSG-ji z 170 konjskimi dizli in 400 nm navora, bo tudi EDC. sicer pa je po mojem vse odvisno od voznika. en ga bo lahk ubil že s serijskim navorom.
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
Clio IV RS EDC 2015
DSG ni čisto isti kot EDC. EDC temelji na 'dry dual clutch system', DSG pa ima dve varianti; 7 stopenjski (iz 2008) je zelo podoben EDC-ju in ga vw uporablja za manjše avtomobile pri motorjih z manjšim navorom (do 250Nm), 6 stopenjski pa rabi veliko več olja ('wet clutch'), je bolj kompliciran vendar lahko prenaša večje navore.denisk napisal/-a:po mojem zdrži brez problema 300 Nm, če delajo DSG-ji z 170 konjskimi dizli in 400 nm navora, bo tudi EDC. sicer pa je po mojem vse odvisno od voznika. en ga bo lahk ubil že s serijskim navorom.
vw je sicer tudi 7-stopenjski DSG nekaj predelal za audija TT in prenaša 500Nm
http://en.wikipedia.org/wiki/Direct-Shift_Gearbox" onclick="window.open(this.href);return false;
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
Evo Magazin Hrvaška na Facebooku:
Zoran Š. direktno iz Clia RS: "...izgled vara...Clio i dalje ima vrhunski ovjes...brži je od starog...auto.mjenjač urnebesno brzo šalta...kroz zavoje auto kliže (ne preko nosa)...i zvuči puno,puno bolje...nudi 3 karaktera - normal, sport i race...snimka sa staze - sutra!!! ...plus 2 insajderske cu vam reci kad se vratim
Zoran Š. direktno iz Clia RS: "...izgled vara...Clio i dalje ima vrhunski ovjes...brži je od starog...auto.mjenjač urnebesno brzo šalta...kroz zavoje auto kliže (ne preko nosa)...i zvuči puno,puno bolje...nudi 3 karaktera - normal, sport i race...snimka sa staze - sutra!!! ...plus 2 insajderske cu vam reci kad se vratim
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
skopušnikov ps je pa res hud, takle bi mogu bit, z 3 vrati pa poširjen, pa bi blo u piko! ne pa zdj..
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Ne vem kaj vam gre teh 5 vrat tako v nos. Avto je veliko bolj funkcionalen, zaradi skrite kljuke, širših bokov in višje linije zadaj nihče ne ve da ima avto 5 vrat. Še vsak, ki ni zasvojen z Renoji je za našega vprašal, zakaj smo vzeli 3-vratnega in ne 5.
ja tri vrata so racing, je konc hudo, pa prednja kljuka je pomaknjena za 5cm bolj nazaj, kar da boljšo porazdelitev teže in lepše zareže skozi zrak, poleg tega ima 5 vratni več pantov kljuk in motorčkov za centralno, pa pomik stekel, kar je dve kile odvečne teže, ki jo še kako čutiš ko pelješ skozi ovinek na poti v mercator,
če si pravi dec, še prtlajžnik zašvasaš, itak je ta luknja tam za brezveze, saj lahko stvari zložiš notri čez prednja vrata, nasploh je 5 vrat za penziče in babe, ki ne znajo ceniti prave nepraktičnosti dirkalnega avta
če tega ne razumeš nisi pravi poznavalec in pravi moški

če si pravi dec, še prtlajžnik zašvasaš, itak je ta luknja tam za brezveze, saj lahko stvari zložiš notri čez prednja vrata, nasploh je 5 vrat za penziče in babe, ki ne znajo ceniti prave nepraktičnosti dirkalnega avta
če tega ne razumeš nisi pravi poznavalec in pravi moški

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC