Usnjeni sedezi
Usnjeni sedezi
Pozdravcek...
Zanima me ali je potrebno usnjene sedeze kaj posebno negovati in s cim?
Ce obstaja kaksno cistilo, oziroma namaz, da ostane usnje sveze in ne spoka mi to povejte katero cistilo je to in katere firme...
Ce obstaja kaksno cistilo, oziroma namaz, da ostane usnje sveze in ne spoka mi to povejte katero cistilo je to in katere firme...
Re: Usnjeni sedezi
alfa156 napisal/-a:
moras jih bozeti in kaj lepega sepetati na uho
najbolje da kupis kaksen sprej ali tekocino za nego usnja (od sonaxa so bojda v redu)
jaz sem imel do zdaj pampers baby vlazilne robcke, so cenejsi od zgoraj omenjene reci, moras pa veckrat namazati (ne vem pa za koliko casa so namenske kreme za usnje ker se nisem nobene sprobal)
pa se avto ti potem lepo disi....po dojenckih
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
-
natalija-nataša
oj,
meni so pa v avtopralnici naredili kemicno ciscenje avta, pa so vprasali kako pa z sedezi iz usnja, pa sem rekla saj niso umazani, tako da nic pogebnega...
potem pa je model vzel krpo in me vprasal ce jih bom dala scistiti ce so umazani ( bes usnje) sem rekla da ja in je pred mano vzel krpo dal gor cistilo za usnje in ... skoraj me je kap - kako je bil po ciscenju sedez lep!!
tam so mi se imregnirali usnje, ga namazali da ne bi zacel pokati in tako lepo je disalo v avtu.
jaz nebi nic sama carala,ampak naj zadevo ocisti tisti ki to zna!!
LP
meni so pa v avtopralnici naredili kemicno ciscenje avta, pa so vprasali kako pa z sedezi iz usnja, pa sem rekla saj niso umazani, tako da nic pogebnega...
potem pa je model vzel krpo in me vprasal ce jih bom dala scistiti ce so umazani ( bes usnje) sem rekla da ja in je pred mano vzel krpo dal gor cistilo za usnje in ... skoraj me je kap - kako je bil po ciscenju sedez lep!!
tam so mi se imregnirali usnje, ga namazali da ne bi zacel pokati in tako lepo je disalo v avtu.
jaz nebi nic sama carala,ampak naj zadevo ocisti tisti ki to zna!!
LP
Lej jst uporabljam na sedezih eno srectvo ki sem ga kupil na dolgem mostu pri enem privatniku, Izdelujejo ga v sloveniji je pa narejeno na podlagi naravnih sestavin (baje tud med) namazes ga na usnje in pustis delovati dve do tri ure to se upije v usnje in zgladi razpoke in za nekaj casa ostane usnje vlazno in se nerasusi nakonc samo z bombazno krpo obrises in gre tud umazanija vsa dol.
Jst sem ze usa sredstva probu ampak po vsakem se usnje posusi in ni vec prozno.
Ce se spomnm napisem proizvod , baje se ga da kupt samo pri tem modelu.
mislm da kosta ene 2-3k sit ga mas pa kar za en cajt pa se gobico za nanos dobis zravn
Jst sem ze usa sredstva probu ampak po vsakem se usnje posusi in ni vec prozno.
Ce se spomnm napisem proizvod , baje se ga da kupt samo pri tem modelu.
mislm da kosta ene 2-3k sit ga mas pa kar za en cajt pa se gobico za nanos dobis zravn
-
primozb2005