Modre pozicijske luci

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Nameraval sem dati na svoj avto modre pozicijske, vendar koker berem po forumu, ni to pametna ideja. Ne da se mi s policaji zajebavat, ker imajo vedno prav. Pa tudi ce v resnici nimajo.
Uporabniški avatar
koky
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a koky »

js sm mel pa ravno danes tehnicnga pa sm ga naredu z (H4) BLUE XE 90/100W (ponavad so not 55/60W) zarncami (clio letnik 2000 - not pasejo sam H4):) pozicijske sicr navadne. sam mi je pa vsak majster prej reku da ne bom nkol naredu s tem zarncami da so kao premocne pa modr odtenk dajo.. vceraj sm biu prvikrat na tehnicnmu mi je zvrgu zarad zadnih bremz za luci pa ni nc moriu.. dons tut ne.. ;D konc je pa tko.. kaj bo men moriu sj nism js delov zarnc pa se v sloveniji so kuplene ;D hihi :)

p.s. mal mi pa je pumpca delala ko sm cakov kaj bo reku na majst na tehnicnmu.. :)
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

lani sem jaz tudi s tistimi modrimi iz interspara naredil tehnicnega.. :wink:
Slika
Uporabniški avatar
koky

no sj tm sm jih kupu :)
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

jao, tele modre pozicijske ...

kar nekaj casa sem jih imel na avtu, tiste modre ledice, ki prav lepo svetijo in super pasejo k modremu avtu. Potem sem imel pa A test za nizanje. Tisti tip na tehnicnem skor da mi ni povedu, da moram v zapor zaradi tega. Govoril je o nekih ogromnih kaznih okoli 100 jurjev za to. No, se vedno so mi lepo vpisali nizanje v homo kartoncek in to je bilo to.

Zdej se mi pa ne da vec zajebavat pa sem dal bele noter. Ko jih jebe, ne da se mi drkat zarat dveh luck. Policaji pa lih da niso tecni zaradi disecih smrekic v avtu.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Modre so prav grde ! ko nekaj sveti tam ven! Bele si kupte pa se nebote zajebavali! Pa se dosti lepse pride :)

@koky...ej a tiste zarnice so lahko noter? Ker sem slisal da bi se naj tista plastika tam ko das noter zazgala ker so premocne? Daj povej kaj vec!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
koky

ja js jih mam zj ze en cajt notr.. pa se mi se nc ne taja spredj.. svetjo pa res 5x bols k navadne H4... js bom meu te not pa ce je nwem kwa ;D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

V to sploh ne dvovim da svetijo boljse ko H4 navadne :) morem enkrat probat:)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Ce je vecja moc je tudi vecji tok, se pravi da dosti bolj obremenjuje instalacijo :? Da se ti kaj stali od toplote je se najmanjsi problem :)
Odgovori