Zdej grem probat odmontirat odb. ker je mal poknjen(treba popravt) pa bi rad se z meglenkami resu
prednji odb.,meglenke
prednji odb.,meglenke
Zanima me od kje pride strom za meglenke.Imam odb. z meglenkami brez meglenk
Zdej bi jih pa rad zmontiral,sam ni kablov
Stikalo v notr. je,tko da napeljava mora bit,tko da nvem ane
Zdej grem probat odmontirat odb. ker je mal poknjen(treba popravt) pa bi rad se z meglenkami resu
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
zanimiva resitevxdss napisal/-a:Pri men ni bilo nobene napeljave oz ce je je midva z fastijem nisva nasla in sva priklopila na varovalko od zadnje meglenke.Kable smo pa potegnila po bokuAmpak dela
![]()
lp xdss
Danes sicer odbijaca nism dol dal,vzrok,fakin aprilsko vreme
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
1999 Megane RT 1.6 16V
Hmmmmmm sam mala beda, da mas na zadnje vezane kar zraven, kajti potem moras imet vse vklopljene in ne samo sprewdnji ali pa zadnji!!xdss napisal/-a:Pri men ni bilo nobene napeljave oz ce je je midva z fastijem nisva nasla in sva priklopila na varovalko od zadnje meglenke.Kable smo pa potegnila po bokuAmpak dela
![]()
lp xdss
Poglej malo kable kje grejo kolk jas pri mojem modelu vem gre vse v blatniku vsa napeljava!! Kaj vec pa jas nevem kajti tolko je kablov, da ti prav slabo vcasih postane ko kaj isces!!
Lp Gogi

no v glavnem da zakljucim to temo,meglenke so vgrajene ze nekaj casa,
delujejo preko stikala za zadnjo meglenko(ki nima svoje prvotne funkcije-sedaj 3. zavorna),
kable pa sm potegnil kr sam,saj predinstalacije ni bilo,tehnicni sel skozi bp,saj se jih ne vidi
zahvala gre privatniku za pomoc
delujejo preko stikala za zadnjo meglenko(ki nima svoje prvotne funkcije-sedaj 3. zavorna),
kable pa sm potegnil kr sam,saj predinstalacije ni bilo,tehnicni sel skozi bp,saj se jih ne vidi
zahvala gre privatniku za pomoc
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
1999 Megane RT 1.6 16V
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Liquid dobro si postimal. Vseeno pa me zanima, ker sam se nisem montiral meglenk in jih bom 1x verjetno moral, ker me fotr forsira, naj mu pogledam za kaksne meglenke in da se jih zmontira (na Kangoja). Pa kolikor sem gledal v trgovini kaksne meglenke, sem videl, da celotno instalacijo zraven dobis, samo zmontiras. Tudi stikalo za vklop in izklop.
Zakaj ti nisi uporabil taksnega stikala, ce si ze nasel potrebne zice oz. si jih napeljeval? Ce si jih priklopil na stikalo od prednjih, si torej moral videti tudi zice, ki do tega stikala tudi pridejo. Zakaj torej nisi dal na tvoje zice (sprednje meglenke), vmes se enega taksnega stikala in priklopil sem kamor pac sedaj si. Tako bi lahko sprednje meglenke prizigal neodvisno od zadnje?
Stikalo pa bi si pac zmontiral nekje na armaturki.
Mogoce se motim, ne vem? Ce bi se jest lotil taksnega postopka, bi sigurno poskusal narediti nekaj v tej smeri. (ce nebi dobil ze komplet instalacije za vezavo, zraven meglenk)
Upam, da sem jasno vprasal/napisal

Zakaj ti nisi uporabil taksnega stikala, ce si ze nasel potrebne zice oz. si jih napeljeval? Ce si jih priklopil na stikalo od prednjih, si torej moral videti tudi zice, ki do tega stikala tudi pridejo. Zakaj torej nisi dal na tvoje zice (sprednje meglenke), vmes se enega taksnega stikala in priklopil sem kamor pac sedaj si. Tako bi lahko sprednje meglenke prizigal neodvisno od zadnje?
Stikalo pa bi si pac zmontiral nekje na armaturki.
Mogoce se motim, ne vem? Ce bi se jest lotil taksnega postopka, bi sigurno poskusal narediti nekaj v tej smeri. (ce nebi dobil ze komplet instalacije za vezavo, zraven meglenk)
Upam, da sem jasno vprasal/napisal
aha ok te razumem kaj hoces vprasat
Kot prvo naj povem da zadnje meglenke ne opravljajo dela meglenk,ampak
jih imam vezane kot tretja zavorna luc,slike si poglej tule v moji temi o avtu
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... 63&start=0
Jst pac nisem imel orig. inst. za sprednje meglenke.Zato sem sam napeljal kable do
neizkoriscenega stikala za zadnje meglenke in gor priklopu sprednje,simpl
Kot prvo naj povem da zadnje meglenke ne opravljajo dela meglenk,ampak
jih imam vezane kot tretja zavorna luc,slike si poglej tule v moji temi o avtu
http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... 63&start=0
Jst pac nisem imel orig. inst. za sprednje meglenke.Zato sem sam napeljal kable do
neizkoriscenega stikala za zadnje meglenke in gor priklopu sprednje,simpl
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
1999 Megane RT 1.6 16V
- blackwolfcar
- Kraj: Ig