Twingo l.?? - BlackWind (str. 25) update

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

ka si pol takoj uzaljen :) kojn
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

croma_man napisal/-a:ka si pol takoj uzaljen :) kojn
ma nism uzaljen jebote :D samo ce bi vsak tko naredu k ti bi blo ze prevec zasmeteno :D dost o invalidih...pac smo tko parkiral k je biu neke vrste srecanje an....dojel sem kot provukacijo...no pustmo to... :lol:
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

BlackWind: a je mozno da sm tvojega Twingeca vidu danes okrog 6.30 zjutraj na stari cesti Litija - LJ, cakal v koloni pred prehodom ceste cez zeleznico? Bil en crn twingec z lexus luckami pa se mi je zdelo da ga sm ga ze na forumu vidu...
Uporabniški avatar
BlackWind

drhouse napisal/-a:BlackWind: a je mozno da sm tvojega Twingeca vidu danes okrog 6.30 zjutraj na stari cesti Litija - LJ, cakal v koloni pred prehodom ceste cez zeleznico? Bil en crn twingec z lexus luckami pa se mi je zdelo da ga sm ga ze na forumu vidu...
ni biu moj ;)
se pa tudi po kranju en tak vozi (wanna be blackwind :D ) z lexuskami crn in ovalnim auspuhom, no vsaj auspuh ima drugacen kot jest ;)
pa najbrz obstaja se kaksen podoben :roll: na zalost
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

heh, isto kot je zenskam bad, ce je ena isto oblecena :D
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
drhouse

aja, pol pa nic :D Nej te potolazim vsaj s tem, da je zgledu cool, tko da verjtno tudi tvoj, ce je isto zrihtan :wink:
Uporabniški avatar
BlackWind

drhouse napisal/-a:aja, pol pa nic :D Nej te potolazim vsaj s tem, da je zgledu cool, tko da verjtno tudi tvoj, ce je isto zrihtan :wink:
o nene ni isto zrihtan :lol: sigurno ne more biti ISTO :D ;)
ja ko zenske smo an :D 8)
lp
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
drhouse

BlackWind napisal/-a:
drhouse napisal/-a:aja, pol pa nic :D Nej te potolazim vsaj s tem, da je zgledu cool, tko da verjtno tudi tvoj, ce je isto zrihtan :wink:
o nene ni isto zrihtan :lol: sigurno ne more biti ISTO :D ;)
ja ko zenske smo an :D 8)
lp
ok, PODOBNO :lol: :lol:
tinka
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a tinka »

blackWind, kaj si imel ti zjutraj oglas na avto netu? Menda ja ne prodajas te crne zverinice :oops:
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

tinka napisal/-a:blackWind, kaj si imel ti zjutraj oglas na avto netu? Menda ja ne prodajas te crne zverinice :oops:
Tota bo jaaaaaaaaaa on pa svojga twingeca prodal pol vedi, da gre clanski avto, kaj pa nebo ravno drzalo :lol:
Lp Gogi

Slika
tinka

Jaz sem njega vprasala, ker sem skoraj 100%, da je to bil njegov... pa saj ni vazno..oglasa pa zdaj vec ni
tcg...renault clio
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

mogoce ga je dal gor samo za foro (Ce dobis zeljeno vsoto za avto ga v vec kot 50% prodas)... Pol pa si je premislo... Tak ko jaz enkrat!
Uporabniški avatar
BlackWind

Mark napisal/-a:mogoce ga je dal gor samo za foro (Ce dobis zeljeno vsoto za avto ga v vec kot 50% prodas)... Pol pa si je premislo... Tak ko jaz enkrat!
ja vidm da ste res porajtal...ja tinka prav imas, da te ne bodo zdej pohojal klele...na cajte dobim kaksen napad na kaksen avto in sem ze parkrat razmisljal da bi probal malo...cena je bla itak blizu miliona...no saj ce gledamo da so serijski wind-i taksen letnik po 700 in tudi 750k sit pol 200k vec skoraj bi moral dobiti...amapak so me kasnejse kalkulacije spravile na realna tla...je se kaksen par 100k premalo na kupcku da bi ga prodajal...ko pride cas in bo v denarnici mal vec eur, si bom pa vzel cas in nasel ljubitelja renault-ja in mogoce imel kaj srece ;)
oglas pa sem imel od 8mih do 15tih :D potem pa se mi je avto zasmilil :D
lp
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

hehe, jst bom dal tud mojga drug tedn za foro gor... :lol:
tinka

hvala ti BlackWind :D, potem pa nas je dosti, ki damo malo gor na net, da vidimo kaksen bo odziv, a kaj ko pol ljudje klicejo pa handlajo...in ti mine do prodaje, vseeno ti zelim naj ti twingec dobro sluzi :wink:
tcg...renault clio
Odgovori