CLIO EXTREME in lucka v predalu

Vse o videzu avtomobila
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Ni problem v Extreme modelu, zal je vecina modelov brez lucke :(
blink

Odgovor Napisal/-a blink »

A ma Clio 1.4 RT (l.99) tu že kakšno napeljavo za tisto lucko?
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Za l. 99 pa ne bi vedel će ima. L2004 Extreme ima kabelj, ker so v prejsnjih serijah bile te lucke ze serijsko, tako da kabel ostane, lucke in stikala pa vec ne montirajo.
IziB
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a IziB »

Sam za info...

Sem mel avto ravno na letnem servisu in sem jim dal da naj mi zmontirajo lucko in stikalo v predal in je bojda tako da je original instalacija ovita okrog enih zic, do katerih prides samo ce odstranis zracno blazino,... no ja tako so meni rekli, da so mi to gratis naredili, ker bi mi drugace lahko racunali 1,7 ure za demontazo in montazo zracne blazine,...

Pa tud nisem neki prevec navdusen nad novo pridobitvijo v predalu, ko bolj iz predala sveti kot v njega, tako da bom moral nekaj dodelat, da bo bolj notri v predal svetilo,..

LP
Iztok
samojura
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a samojura »

IziB napisal/-a:Sam za info...

Sem mel avto ravno na letnem servisu in sem jim dal da naj mi zmontirajo lucko in stikalo v predal in je bojda tako da je original instalacija ovita okrog enih zic, do katerih prides samo ce odstranis zracno blazino,... no ja tako so meni rekli, da so mi to gratis naredili, ker bi mi drugace lahko racunali 1,7 ure za demontazo in montazo zracne blazine,...

Pa tud nisem neki prevec navdusen nad novo pridobitvijo v predalu, ko bolj iz predala sveti kot v njega, tako da bom moral nekaj dodelat, da bo bolj notri v predal svetilo,..

LP
Iztok
ja jaz tudi nimam lucke, kar me je zacudilo, Clio II letnik 2005 :x
ne me bajsat take komplikacije za to posrano svetlobo v predalu, to je pa res extreme :twisted:
samojura
Uporabniški avatar
d_leonit

Odgovor Napisal/-a d_leonit »

Jaz mam pa 2003 letnik billabong pa ma lucko serisko :D .Zdej zgleda hocjo prsparat na vsaki malenkosti, tut na lucki ocitno :lol:
samojura
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a samojura »

d_leonit napisal/-a:Jaz mam pa 2003 letnik billabong pa ma lucko serisko :D .Zdej zgleda hocjo prsparat na vsaki malenkosti, tut na lucki ocitno :lol:
zgleda ja materjim :evil:
samojura
Odgovori