renault clio-stevec

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Gasilec
Kraj: Zagorje o/S

Odgovor Napisal/-a Gasilec »

Se bolj me je skrbelo, ce obrate prav kaze ne pa kmh.
Clio RS
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

U izi je to prevert gres na reno servis pa ti zmerijo (samo je spet gledbezalen.press)
lahko bi pa po moje tu z strobicem dolocu kolk mas obrate masine sam to je pa ze malo kompliciranja, ce se pa motim se pa opravicuje za post.
Tretja varianta najdes nekoga ko ma enak avto kot ti le da ma obratomer pol pa vzgeta obe dva pa se peleta pa primerjata.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

-----

Jaz tudi nacrtujem menjavo stevca v mojem cliotu!

Clio je 1.2 letnik 2000. Bi pa dal drug stevec not! Zdaj pa me zanima, ce bo vse delalo ok dalje!

Menjal bi pa celo "skatlo" Stevec je neki sporten posebej za Cliota od ene firme ni orginal... Po principu starega ven in novega not!

Malo drugace ma postavljene elemente, pa kazalci so lepsi pa modra osvetlitev ze default! Pomoje bi moglo delat, ce je narejen za cliota ne?
Uporabniški avatar
mm46

Odgovor Napisal/-a mm46 »

Da si mal sposodim temo :)
A se da zamenjat zgornjega s spodnjim, tako da pol tudi vse dela seveda (lucke, kazalci, board comp...). Pa ce zamenjam, a pol bo nov stevc kazal tolko prevozenih km kot jih zdej moj al kolkor jih je naredu prejsnji lastnik unga spodnjega?
Slika
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Mark lahk zamenjas sam ne od 01 naprej in tud ce nimas obratomerja ti bo delal-preizkuseno,MM46 to ti ziher nebo pasal daj prodaj bel stevec meni :D.MM46 Nisem ziher sam moglo bi 99% delat

lp xdss
Ko j..e sistem
Uporabniški avatar
Mark

xdss napisal/-a:Mark lahk zamenjas sam ne od 01 naprej in tud ce nimas obratomerja ti bo delal-preizkuseno...

lp xdss
Ti si ga menjal? Kaksnega si ti mel prej na cliotu :D

Brez obratomera? Pa si ga zamenjal za novega, ki ga ze ima...

To me zanima, ce je se treba vlect kaksne kable ali tipala...

Konektor pase?
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Mark napisal/-a:
xdss napisal/-a:Mark lahk zamenjas sam ne od 01 naprej in tud ce nimas obratomerja ti bo delal-preizkuseno...

lp xdss
Ti si ga menjal? Kaksnega si ti mel prej na cliotu :D

Brez obratomera? Pa si ga zamenjal za novega, ki ga ze ima...

To me zanima, ce je se treba vlect kaksne kable ali tipala...

Konektor pase?
On je mel original stevec brez obratomerja,ampak inst. je pripravljena tudi za obratomer.

mm46 delat bi moglo stevec pa bo imel take kilometre kot jih je naredu na drugem vozilu (km so shranjeni v stevcu)
Uporabniški avatar
Mark

no fajn pol, ce se da...

Razmerja hitrosti so pol verjetno tudi prilagojena (Npr, ce je en do 200 drugi pa do 260) Da ne kaze narobe! Cifre pa bi se pomoje dalo tudi sprogramirat!
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Mark napisal/-a:no fajn pol, ce se da...

Razmerja hitrosti so pol verjetno tudi prilagojena (Npr, ce je en do 200 drugi pa do 260) Da ne kaze narobe! Cifre pa bi se pomoje dalo tudi sprogramirat!
Stevec dela normalno neglede kolk ma na stevilcnici , za cifre km sem jst ze vprasu pa mi je reku da mi jih obrne za 10k sit :wink: skoda dnarja
Odgovori