Operacija: "TURBO"...
Slike popravila?
Drugic pa bolj pocasi 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
mam tvoji dve napakci: maska pa levi blatnik sta svetlejsa od pokrova motorja in leva luc za bolj iz "kristalnega" stekla kot desna.. mam prav??

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Edino kar bi jst na tvojem mestu naredu (seveda je vse odvisno od $) bi se havbo dal pihnt, ker dvomim da bo prislo do istega otenka, k ti malarji nikol neujamejo barve (vsaj prmen ne) kadar dam jst kaj strihat potem dam raj kaj vec kot pa tisto kar je nujno.
Samo da je cela in da se spet vozi lepo aja Shus Jst mislm da ti ta avto nesreco prinasa zato je najbolje da ga prodas........ meni
sala mala
Jast ga bom negoval kot ena teta ki mi je danes pokazala v garazi pokrito 9- ko let. 84 rdece barve kot nova
brez praskice sveti se pa tako kot tvoj blatnik postrihan nanovo
Samo da je cela in da se spet vozi lepo aja Shus Jst mislm da ti ta avto nesreco prinasa zato je najbolje da ga prodas........ meni
Jast ga bom negoval kot ena teta ki mi je danes pokazala v garazi pokrito 9- ko let. 84 rdece barve kot nova
nedrhouse napisal/-a:mam tvoji dve napakci: maska pa levi blatnik sta svetlejsa od pokrova motorja in leva luc za bolj iz "kristalnega" stekla kot desna.. mam prav??![]()
hauba je jasno da drugacne barve, ampak to me ne moti tako zelo,
luc je pa ena rosna z notranje strani zato tako zgleda....dvomim da so jo sli cistit, glede na ostale slamparije
v zivo so napake precej ocitne
glede stotih odtenkov rdece na mojem avtu
prej so bili hauba, blatnik, maska in odbijac v 4 razlicnih odtenkih, zdaj samo v dveh
napredek
barvano je verjetno z kaksno "renault " rdeco, edini problem je ker je novejsa rdeca temnejsa kot je bila vcasih
do leta 93 je malo na oranzno potegnilo, potem pa bolj proti nekaksni visnjasti
po poliranju bo vseeno precej bolje
Ej sus, zdej ti ne bo treba vsega polirat
zdaj imam ze pol manj dela, ce stejemo se zadnji odbijac ki je tudi "nov"
do jeseni moram se prage in ogledala pobarvati in bo s poliranjem manj dela kot na twingu
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Najbols je, da se gres se mal zaletavat,tam kjer ti manka nova zadeva. Bos mel kmal nov avtoShusuglao napisal/-a:Ej sus, zdej ti ne bo treba vsega polirat![]()
zdaj imam ze pol manj dela, ce stejemo se zadnji odbijac ki je tudi "nov"
do jeseni moram se prage in ogledala pobarvati in bo s poliranjem manj dela kot na twingu
Al prespricat al pa barvo obnovit. Ce si kdaj gledal Wheeler dealers na Discoveryu, ko tip kupuje napol mrtve klasike za mali kes, mu jih kolega obnovi in potem proda z dobickom. Je restavriral porseja 924 z isto bledo nekovinsko rdeco barvo, pa je uporabil nek premaz (ne polirne paste, in ne ono cheap zadevo za obnovo barve, k stane jurja), pa jo vtru z masino za poliranje. Rezultat da dol pades. Ko nova barva.
Kar se pa radarja tice, je moja isto dobila, mi je kolega pravnik&visoka policijska sola rekel da je to kao fora, da so sodisca prezasedena, pa ti dajo kao moznost da se izjasnis zakaj pa kako, pa bi pol v popolnem svetu rekel sodnik, "aha, njemu se je pokvarila bremza in je prehitr pelal, naj mu bo", v praksi pa to pomeni da ti bodo verjetno dali na obroke, oz. moznost druzbeno koristnega dela, VENDAR ti bodo k znesku pristeli se 10.000 za stroske postopka in sodnikovega casa. Lepo je to pri nas, ni kaj.
Drgac pa solidno popravljeno, edinole odbijac bi morda lahko bil blize luci, se vidi reza vmes, ko da malo dol visi.
Kar se pa radarja tice, je moja isto dobila, mi je kolega pravnik&visoka policijska sola rekel da je to kao fora, da so sodisca prezasedena, pa ti dajo kao moznost da se izjasnis zakaj pa kako, pa bi pol v popolnem svetu rekel sodnik, "aha, njemu se je pokvarila bremza in je prehitr pelal, naj mu bo", v praksi pa to pomeni da ti bodo verjetno dali na obroke, oz. moznost druzbeno koristnega dela, VENDAR ti bodo k znesku pristeli se 10.000 za stroske postopka in sodnikovega casa. Lepo je to pri nas, ni kaj.
Drgac pa solidno popravljeno, edinole odbijac bi morda lahko bil blize luci, se vidi reza vmes, ko da malo dol visi.
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine 

Raptor napisal/-a:Al prespricat al pa barvo obnovit. Ce si kdaj gledal Wheeler dealers na Discoveryu, ko tip kupuje napol mrtve klasike za mali kes, mu jih kolega obnovi in potem proda z dobickom. Je restavriral porseja 924 z isto bledo nekovinsko rdeco barvo, pa je uporabil nek premaz (ne polirne paste, in ne ono cheap zadevo za obnovo barve, k stane jurja), pa jo vtru z masino za poliranje. Rezultat da dol pades. Ko nova barva.
saj moj je tudi kot nov ko ga spoliram....kaksne tri tedne, potem pa veselo nazaj zbledi (ves cas stoji na soncu)
ce bi ga dal profiju polirat bi najbrz drzalo par mesecev, pa placal bi kot trapast
evo, tocno to mene muciDrgac pa solidno popravljeno, edinole odbijac bi morda lahko bil blize luci, se vidi reza vmes, ko da malo dol visi.
sem se zmenil potem s tistim levakom da jaz popravim odbijac da bo lep on ga pa se enkrat pobarva (zastonj seveda)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC