Operacija: "TURBO"...
Da ne bos res nove luci kupoval. Ce ne drugje, jo dobis na renault21turbo.com in pa ebay-u jo ziher za manj kot 10k.
Sicer pa,...grozota. Avto po eurotaxu ziher ni vreden vec kot 150k. Se to tezko. Tako da se kar NE odpelji do cenilca. To bo ziher totalka. Mene je eden v rit nabil, pa se nic ni vidlo, nekaj mm popraskano in malo vdrto pod prtljaznim pokrovom na sredini, poskodovana elektro konzola za kljuko in napokan blatnik (cheap blatnik ne tak kot tvoj!) pa je blo glih za glih - 90k.
Sicer pa,...grozota. Avto po eurotaxu ziher ni vreden vec kot 150k. Se to tezko. Tako da se kar NE odpelji do cenilca. To bo ziher totalka. Mene je eden v rit nabil, pa se nic ni vidlo, nekaj mm popraskano in malo vdrto pod prtljaznim pokrovom na sredini, poskodovana elektro konzola za kljuko in napokan blatnik (cheap blatnik ne tak kot tvoj!) pa je blo glih za glih - 90k.
My R21 1.7 8V GTS Manager was my life! ...but before I get a decent Turbo, this one will do just fine 

medved je bil z mano v avtup1k4p0k4 napisal/-a:Bogi suuusLepo da si medyja doma pustu, k drgac bi mel zih se zdj nocne more, pa se sploh nebi hotu vec furat s tabo
![]()
samo ni nic jokal
luc iz anglije bi mi prav malo koristila (drugi fokusi)Da ne bos res nove luci kupoval. Ce ne drugje, jo dobis na renault21turbo.com in pa ebay-u jo ziher za manj kot 10k.
ampak menda se bo na tej razsuti dalo nosilce nazaj zalimat, tako da zaenkrat ne rabim nove
tam nekjeSicer pa,...grozota. Avto po eurotaxu ziher ni vreden vec kot 150k.
predlani sem za razsut zadni konec dobil 160k od zavarovalnice (totalka)
avto je ze pri kleparju
drzite pesti da ga lepo skup sestavijo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Guli napisal/-a:
vi ste neverjetni![]()
![]()
Ko se je men mama zabila je bilo tkole:
Luc 13k
odbijac 15k
Ventilatorji: 20k (popravilo)
hladilnik 40k (nov)
barvanje, kitanje in ostale stvari 50k
je bilo veliko vec skode kot pri tebi, pa ni prslo cez 200k..
avto je pa laguna.. lahko pa da za 21je vse tko drago, sam luc pares pomoje ni 100k
no se popravljam
za luc sem klical na renault in se je zacuda pocenila (iz dobrih 80k pred par leti) na 34k
ampak z lucjo ni panike, so to v redu popravili
za odbijac raje nisem spraseval ker me je ze pri ceni zadnjega dve leti nazaj skoraj kap (v dialogysu je cena zanj okrog 20k, na srvisu je slo cez 100k
evo za hec

podaljsek prednjega odbijaca stane po dialogysu okrog 80k (pazi samo podaljsek!), za odbijac je potem cena nekaj cez 30k...ampak glede na prej napisano zna biti tudi do 3x toliko
blatnik je poceni 18k nov, ker imajo vse r21 istega
za hladilnik sem dal lanskega maja 47k (s popustom, brez bi bil okrog 54k sit)
pa se za zmigavec
neoriginalen za navadno R21 pride v trgovinah z avtodeli okrog jiurja in pol
turbo ima rahlo drugacnega, neoriginal se ne dobi, pri renaultu je okrog 5k
vsi vemo da so za renaulta original deli dragi
deli za turbo verzijo so bili vedno drazji, ko jih nehajo delat se se podrazijo, zracunaj si potem sam
lahko pa za foro klices na renault in preveris
oznaka za tip avtomobila je L485
najbrz je odvec govoriti da je rabljene dele pri nas skoraj nemogoce dobit?
se eno veselje se je zgodilo
ravno se peljem po soncku ves vesel in po enotedenskem stradanju popeskov malo pritiskam na gas...avto lepo prede, jaz v desetih nebesih, pred mano pa krof maha z liziko
nagrada:
-60k sit in 3 kazenske
zdaj moram pa napisati nek dopis policiji da dobim kazen na obroke
kdo ve kako naj to zgleda?
ps
avto sem poslikal in na fotkah zgleda sexy
bom uplodal takoj ko pridem domov
ravno se peljem po soncku ves vesel in po enotedenskem stradanju popeskov malo pritiskam na gas...avto lepo prede, jaz v desetih nebesih, pred mano pa krof maha z liziko
nagrada:
-60k sit in 3 kazenske
zdaj moram pa napisati nek dopis policiji da dobim kazen na obroke
kdo ve kako naj to zgleda?
ps
avto sem poslikal in na fotkah zgleda sexy
bom uplodal takoj ko pridem domov
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Hudo kolk si pa pol prekoracu
Drgac pa samo napises, da nimas rednih dohodkov, da si vzoren voznik, pa da vedno vozis po predpisih,da pa takrat se ti je nekam mudilo in da bos placal kazen, vendar vseeno prosis za obroke
V dopisu pa se napis: Ali na obroke ali nic. To je tako: bolje vrabec v roki kot golob na strehi
da slucajno nebi res
Drgac pa samo napises, da nimas rednih dohodkov, da si vzoren voznik, pa da vedno vozis po predpisih,da pa takrat se ti je nekam mudilo in da bos placal kazen, vendar vseeno prosis za obroke
V dopisu pa se napis: Ali na obroke ali nic. To je tako: bolje vrabec v roki kot golob na strehi
killah bee napisal/-a:Hudo kolk si pa pol prekoracu![]()
Drgac pa samo napises, da nimas rednih dohodkov, da si vzoren voznik, pa da vedno vozis po predpisih,da pa takrat se ti je nekam mudilo in da bos placal kazen, vendar vseeno prosis za obroke![]()
namerili so 79 na 50
ko so me par let nazaj ustrelili na prakticno istem mestu sem peljal 75 placal pa 16k sit
ima kdo casovni stroj?