pery napisal/-a:zakaj pa prodajas cliota?sm vidu na avto.netu da mas oglas za ta avto?
vsi avti so naprodaj...sploh pa taksni ki so malo zrihtani
za foro vsak proba dat svojga gor...tko to je...ce gre pac gre...drugace pa ostane sj ce meni eden da 1mio ga tut lohka odpelje
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
pery napisal/-a:zakaj pa prodajas cliota?sm vidu na avto.netu da mas oglas za ta avto?
vsi avti so naprodaj...sploh pa taksni ki so malo zrihtani
za foro vsak proba dat svojga gor...tko to je...ce gre pac gre...drugace pa ostane sj ce meni eden da 1mio ga tut lohka odpelje
avto je gor bol za foro, ce pa kdo ponudi vredi vsoto bo pa sel
Cena je pa taka da me ne klice vsak mulo pa vprasa kok pa stane pol pa odlozi
Pa trenutno me je mal minil, bi kej drucga nabavu pa mogoc sel v nov projekt
Vse kar je na avto narejeno je super notranjost prav trga oci narazen, v takem avto zagorovo ne mors zaspat za volanom. Mrni pac osnova ni lepa(5-door)...drugace za narejeno pa kapo dol
stari, zdej sm celo temo od zacetka prebral... ej, svaka ti cast Res hudo stimas... aaaa te lahk mam za vzornika pri mojem projektu? Pricakuj kaksen PM Se enkrat pohvale!
Madona, huda notranjost&zunanjost. Sm sestri pokazal, k ma enakega cliota k ti, pa je sm take oci dobila. Pa huda kombinacija barv! Ej k sovoznikov air bag se se da sprozit ?
.:BooMbAsTiC:. napisal/-a:Ko sem ga vidu na avtomobilizmu na prvi pogled nisem niti pomislu da je clio.
Meni osebno edn lepsih cliotov znotraj in po zunanjem izgledu pr nas!
Cestitke!
kje na avtomobilizmu si ga pa vidu? Js se ne spomnem da bi ga gor dajal?
slovenskisin: ja funkcjonalnost je ostala nespremenjena
Imperator: vse vpisano
drhouse: ti kr vpras ce kej rabs. Sam do jeseni bom bol redko na netu (grem v nedeljo cez luzo )
Ej samo eno vprasanje, a je zaj***** delat s smolo pa vlakni? Si moram popravt lukno med novim odbijacem in letvicam, pa nekak skatlo za wufrck nardit?
slovenskisin napisal/-a:Ej samo eno vprasanje, a je zaj***** delat s smolo pa vlakni? Si moram popravt lukno med novim odbijacem in letvicam, pa nekak skatlo za wufrck nardit?
Je in ni
Kakor za koga, odvisno tud kak tip cloveka si Ce odnehas po prvem ponesrecenem poskusu, se raje ne ubadaj s tem. Men je pozrlo dost zivcev pa casa da sem pogruntal kako se dela, ko sem pa skapiral pa niti ni nek problem kaj naredit.
Predno se lotis kaksne stvari se dobro pozanimaj kako se dela (obstaja full gradiva na netu), pol pa se loti dela. Bos ful zivcev pa dnarja prsparal