mene tudi, komaj cakam da bojo finance dopuscale da zacnemo poliester partyre-volt napisal/-a:mene pa firbc matra.
heh, neki sm poskusal sam zgleda zadeva cudno, bom se mal poliral pa kasneje oz ju3 prilepil gordrhouse napisal/-a:¸killah bee napisal/-a:Zanimivo. En namig. Naredi si sop tak kot da bi imel distancnike gor. Torej Felne in gume pomakni ven. Bos vidu![]()
Ja sm ze parkrat poskusal, ker tako zgleda mal cudno, sam sem vedno obupal oz je zgledalo.. hm, cudnoSe bom zvecer malo poigral, ko bo konc piflarije
![]()
![]()
eden od razlogov zakaj sm zacel ta projektpery napisal/-a:matr sej mogoce bo pa se hudo vn prslo!js srcno upam da ti uspe,bos vsaj mau izjeme,kdo pa ma spimpano thalio?sam ze tista slika ubija k so prikazane 16ke na thalii
Ja itak, bo ravna linija nc skrbet, sam to je moj prvi fotosop tko da nism se znal vsega pa zgleda kot pac zgleday3rn3y napisal/-a:Zanimiv projekt si si zadal, velik srece pri uresnicitvi!
Res da bo trajal kr neki casa da spravis skupaj, ampak zanimiv bo videt koncni rezultat.
Sam se moje mnenje, ce bos kital podaljske na odbijac zravnaj linijo med podaljskom pa odbijacem da bo ravna(ce gledas od odzadaj), ne pa tako da se bo zozalo pri spoju pol pa spet razsirlo pri podalsku, kot na tvojem shopu (ce me razumes kaj hocem povedat), ce ne bo zgledal mal cesko.![]()
Kljuko na prtljazniku pa obvezno stran(motorcek namontirat ni tak strosek)
Kljuka... bolj ko gledam, bolj mi je vsec brez, se na zadnjih vratih bi dal dol pa kljucavnico na sprednjih