Pri vzigu motoja in kontroli sistema mi napise sledece :FAULT IN FUEL INJECTION.
Ze imel kdo isti problem - vzrok in stroski popravila!
Hvala!
laguna problem
Laguna
Sam sem imel podobno tezavo,vendar je meni to opozorilo prizgala,ko sem ga pognal tam cez 160km/h.
Potrebno je bilo zamenjati grelne svecke in ocistiti ispusni kolektor,ter ERG ventil saj je bilo oboje polno katrana.
Napako so mi odkrili na renault servisu,za kar so mi vzeli 8000sit,popravilo pa je stalo 28500 z materjalom.
Potrebno je bilo zamenjati grelne svecke in ocistiti ispusni kolektor,ter ERG ventil saj je bilo oboje polno katrana.
Napako so mi odkrili na renault servisu,za kar so mi vzeli 8000sit,popravilo pa je stalo 28500 z materjalom.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
-
diesel agregat
laguna problem
ja tudi meni je slabo pospeseval,ampak samo takrat ko je bilo prizgano opozorilo,vendar je pri meni opozorilo ugasnilo ko sem vozil pocasneje in takrat je bilo tudi pospesevanje normalno.Poskusi se zamenjati naftni filter,saj je lahko tudi to vzrok slabsega pospesevanja.V kolikor pa si to ze naredil bo treba na servis in narediti pregled vbrizgalnega sistema.Upam da bos hitro in z cim manj stroski odpravil tezavo.
-
diesel agregat
pri meni pa je tako, da se opozorilo prizge ni vazna kaksna je hitrost (ker se vsak dan vozim po magistralki cca 60km je hitrost nekje 90 , 100 km/h)in se ne ugasne samo, ampak sele po veckratnem ponovnem vzigu vozila.
Naftni filter je bil menjan pred kratkeim, tak da to pomoje ne bi smel biti vzrok. V petek grem na servis tak da upam da bojo pobi to uredili. A svecke si dal original al si kupil kako kopijo ( a sploh obstaja kopija)?
Naftni filter je bil menjan pred kratkeim, tak da to pomoje ne bi smel biti vzrok. V petek grem na servis tak da upam da bojo pobi to uredili. A svecke si dal original al si kupil kako kopijo ( a sploh obstaja kopija)?
laguna problem
notr so sle bosch svecke za katere mi je mojster zaracunal 3500 za kos,na servisu pa so hoteli 7000 za kos,samo ne vem katere so originalne