Thalia project by drhouse

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

mene pa firbc matra. :)
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Narodnjak napisal/-a:Cak a mas ti 1.4 al 1.4 16V k je ista k moja 8)
Masina je 1.4 8v 75KM... :wink:
Liquid napisal/-a:
macckon napisal/-a:thalia men osebno sicer najvecja napaka kar jih je renault vrgel vn iz svoje tovarne, ampak vazno da je tebi vsec in da ti sluzi namenu....bi pa rad videl kako ti bo uspelo izpeljati svoje cilje in bom potem mogoce drugacnega mnenja :D
se podpisem :)
Ja meni tudi ni bla vsec, sam se navadis :wink: Namenu pa sluzi super, sploh prtljaznik (530L) je ZAKON! Gre veliko avtoakustike noter :lol: Upam da vaju ne bom razocaral na koncu :wink:
MaTe0 napisal/-a:
killah bee napisal/-a:Kar se tice talije, tud meni ne potegne, zadni konec bi lahko lepse naredili. Spredaj je pa itaq kot Clio.

Da se jo pa lepo postimat tako kot vsak avto. Jaz bi dal gor recimo sprednje blatnike od Clia Rs, da jo ze v zacetku malo razsiri, pol jo spustit na poden, ene lepe felnice, diskretne prage in mogoce en diskreten spoilercek zadaj.

Ba grem stavt da bi bla bomba 8)
Se bi kr strinjal s tem! Felne bi jo ful spremenile! Samo ne zadaj davat kakega winga gor velikega:D
Od RS-a prednji konec sem ze gledal kako bi zgledalo, mislim da bi znalo bit precej simpaticno, je pa problem ker je tezko najt karamboliranega RS-a s celo masko, blatniki in pragovi.. da pa bi vse kupoval, me pride pri Reichard Motorsport cca 900 eur :shock: Oprema ki je na fotomontazi, pa je prakticno ze moja, tako da je na tak nacin projekt veliko bolj izvedljiv...

Ne, kaksen velik wing in to odpade, ne bom se rizekov igral :lol: neki diskretnega, varianta to:

Slika
JaaN napisal/-a:Mogoce pa vse skup se ne bo tako slabo zgledalo...bomo vidli :wink:
Drzat pesti da bojo finance omogocale da dokoncam cimprej pa boste (bomo) vidli :D
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Ta spoiler ful sede na Thalio :shock:
...pa ene hude 17", v tla pa crne sajbe pa bo ze gangsta mobil 8) :D
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
Uporabniški avatar
drhouse

Heh, za 17ke nevem, mogoce financno malo hudo kr se samih gum tice, glavni problem pa je 75 hrckov pod haubo - hocem vsaj malo poskocen avto ohranit, tko da bojo 16ke kr cool... sploh pa mi 17ke zgledajo rahlo opticno prevelike...

S 16" mi zgleda cisto cool (16inc+crne sipe+minus 45mm):

Slika

Pa se spojlercek sem fotosopal gor, mi zgleda dokaj simpaticno:

Slika
Uporabniški avatar
Narodnjak
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Narodnjak »

No zdej pa ze bl zlobna zgleda 8)
btw kje mas pa kluko na zadnih vratih :shock: bo brez al je to sam tvoja napaka :lol:
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Narodnjak napisal/-a:No zdej pa ze bl zlobna zgleda 8)
btw kje mas pa kluko na zadnih vratih :shock: bo brez al je to sam tvoja napaka :lol:
moja napaka.. sej tam kjer so slike prvic objavljene (prvi post v tem topicu) pise da kljuka na zadnjih vratih ostane :wink:
Uporabniški avatar
Narodnjak

No to sm spregledu,drgac je pa auto hud.Lohk bi pa se zadne luci mau spremenu,ce se da dobit ksne druge une k majo diodice not al kaj ze,une bi pomoje pasale tle lepo 8)
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Tisti lexus - rizek style pa mi nekako ne potegne, sploh pa se za Thalio ne dobi takih luci (vsaj kr sm jst na tekocem). Lepe bele lucke zadaj, pa bele smernike na straneh pa bele zarnice spredaj namesto oranznih (v smernikih!), pa bo 8)
Uporabniški avatar
Narodnjak

No ja tut to je uredeu ce bos dau v belo vse,bo kr vredu kr tele serijske nekak nebojo pasale k bo avto spedenan:)
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ko ze ircata tu :) Jaz bi samo pripomnil :) A prtlaznika nebos pokital? Bo dosti boljse zgledlo!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
drhouse

MaTe0 napisal/-a:Ko ze ircata tu :) Jaz bi samo pripomnil :) A prtlaznika nebos pokital? Bo dosti boljse zgledlo!
Si mislil neki takega?

Slika

Zadeva je huda, problem je edino ker nimam vzvoda za odpirat prtlaznik iz kabine, pa bi mogu motorcek in stikalo dajat :roll: (pa ne ircava: to je konstruktivna debata :lol: )
Narodnjak napisal/-a:No ja tut to je uredeu ce bos dau v belo vse,bo kr vredu kr tele serijske nekak nebojo pasale k bo avto spedenan:)
Sva se malo slabo razumela oz jst slabo napisal: zadnji smerniki bodo "beli" tako kot na vseh mojih fotosopih - ne rumeni kot na luceh na najinih thaliah pac pa bodo luci od novejsega modela, ki ima bele smernike.. kot na slikcah :wink: [/img]
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Zanimivo. En namig. Naredi si sop tak kot da bi imel distancnike gor. Torej Felne in gume pomakni ven. Bos vidu 8) :D
Uporabniški avatar
drhouse

killah bee napisal/-a:Zanimivo. En namig. Naredi si sop tak kot da bi imel distancnike gor. Torej Felne in gume pomakni ven. Bos vidu 8) :D
¸

Ja sm ze parkrat poskusal, ker tako zgleda mal cudno, sam sem vedno obupal oz je zgledalo.. hm, cudno :D Se bom zvecer malo poigral, ko bo konc piflarije :? :roll: :D
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

matr sej mogoce bo pa se hudo vn prslo!js srcno upam da ti uspe,bos vsaj mau izjeme,kdo pa ma spimpano thalio? :wink: sam ze tista slika ubija k so prikazane 16ke na thalii :shock:
Slika Slika
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

Zanimiv projekt si si zadal, velik srece pri uresnicitvi!
Res da bo trajal kr neki casa da spravis skupaj, ampak zanimiv bo videt koncni rezultat.

Sam se moje mnenje, ce bos kital podaljske na odbijac zravnaj linijo med podaljskom pa odbijacem da bo ravna(ce gledas od odzadaj), ne pa tako da se bo zozalo pri spoju pol pa spet razsirlo pri podalsku, kot na tvojem shopu (ce me razumes kaj hocem povedat), ce ne bo zgledal mal cesko. :D
Kljuko na prtljazniku pa obvezno stran :twisted: (motorcek namontirat ni tak strosek)
Slika
Odgovori