Operacija: "TURBO"...
a je nov?
ne, opran je s Pervolom!!

pa zdaj ko nima vec lukenj je bolj glasen
edit:
vceraj naredil tehnicnega v prvem poizkusu
presenetilo tudi mene
spet sem bil delezen modrovanj o spojlerjih pragih in homologaciji
in prvic v 4 letih so opazili zadnji lonec
najbrz zato ker je ravno nanovo pobarvan
ne, opran je s Pervolom!!

pa zdaj ko nima vec lukenj je bolj glasen
edit:
vceraj naredil tehnicnega v prvem poizkusu
presenetilo tudi mene
spet sem bil delezen modrovanj o spojlerjih pragih in homologaciji
in prvic v 4 letih so opazili zadnji lonec
najbrz zato ker je ravno nanovo pobarvan
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
No danes sem si vzel cajt (ker se mi ni vec dalo strihat ograje
) in sem prebral celo storijo........ ZANIMIVO....... ni kaj malo smeha, malo zacudenja in zanimivosti ne skodi.
Lepo Shus da nam pokazes kako se lotevas problemov in seveda koko jih resujes, ko sem sem te srecal prvic na AS v grosuplju pred cca 2.5 leti (takrat sploh se za Renault Klub nism vedu - sm mislu da so ena zaprta sekta
) sem bil malo skepticen kako in kaj se bo zgodilo z 21 no in uresnicilo se je - ni je dobil en smrkavec ki bi jo zapeljal na oni svet, ampak taparav Renaultovec.

Lepo Shus da nam pokazes kako se lotevas problemov in seveda koko jih resujes, ko sem sem te srecal prvic na AS v grosuplju pred cca 2.5 leti (takrat sploh se za Renault Klub nism vedu - sm mislu da so ena zaprta sekta
hvala vsem za pohvale pa hvala vsem ki spremljate mojo borbo s tem kupom pleha 
zdaj pa k novem gudiju
:
koooooncno dobil filter ki sem ga narocil ze pred prazniki
ce koga zanima, stane 21jurckov dobi se ga pri RSR
sem se malo nategnil, ker sem cisto povrsno premeril prostor v airboxu - filter je skoraj predolg, tako da bo s konca bolj slabo vlekel zrak, lahko bi pa imel krepko vecji obseg.... sicer pa pise da je dober o 377KM tako da je vrh glave dovolj
prvi vtisi
kulj sesljajoce zvizgajoc zvok (ki mi bo najbrz na dolgi rok postal nadlezen) in pa bolj globok zvok motorja pri visjih obratih
ne morem pa se odlocit ce kaj bolje potegne
bo treba se malo stestirati
se fotoreportaza:

to je letelo ven

zelencek na svojem mestu

zaenkrat je pritrjen s cudovitimi vzmetmi in zicami....vazno da dol ne pade

predolg? aha

varno skrit pred nezazeljeneimi pogledi
zdaj pa k novem gudiju
koooooncno dobil filter ki sem ga narocil ze pred prazniki
ce koga zanima, stane 21jurckov dobi se ga pri RSR
sem se malo nategnil, ker sem cisto povrsno premeril prostor v airboxu - filter je skoraj predolg, tako da bo s konca bolj slabo vlekel zrak, lahko bi pa imel krepko vecji obseg.... sicer pa pise da je dober o 377KM tako da je vrh glave dovolj
prvi vtisi
kulj sesljajoce zvizgajoc zvok (ki mi bo najbrz na dolgi rok postal nadlezen) in pa bolj globok zvok motorja pri visjih obratih
ne morem pa se odlocit ce kaj bolje potegne
bo treba se malo stestirati
se fotoreportaza:

to je letelo ven

zelencek na svojem mestu

zaenkrat je pritrjen s cudovitimi vzmetmi in zicami....vazno da dol ne pade

predolg? aha

varno skrit pred nezazeljeneimi pogledi

spet nisem prav nic kriv
zgodilo se je pa takorekoc doma
ker vem da vsi sekajo ta ovinek in prigonijo vanj precej prehitro, pa se asfalt prav neclovesko drsi, sem pripeljel previdno in pocasi kot vsak dan
ze parkrat se je zgodilo da sem usel za las, danes pa je kot je ocitno po ogledu slik, pocilo
voznik dostavnika pripici v ovinek (bela crta)
jaz pripeljem po ovinku dol, odviti ni bilo vec kam ker sem imel volan namotan do konca, ustavil sem se takoj....ampak kaj mi to pomaga
sredina ceste je oznacena z rdeco crto

fun fact 1:
voznik dostavnika pribije da sem jaz kriv, ker sem sel cez sredino
fun fact 2:
sel sem na razgovor za sluzbo ki je jasno nisem dobil
fun fact 3:
spet jo je skupil levi zmigavc (ze tretjic), kupljen pred manj kot pol leta
FAK SHUS!!!
Kaj pravi policija? Sta klicala sploh?
Ker krivda ni na tvoji strani, hvalabogu ne bos imel stroskov..upam da ne.
Mater ej..edini unikat v klubu mora bit cel!!
Se pravi, celi blatnik, luc, zmigavec in prednji odbijac. Hauba vidim, da ni nic dobila..ali je pa malo zvita v tem kotu?
Upam, da bos cim hitreje resil stvar!
Se pravi, celi blatnik, luc, zmigavec in prednji odbijac. Hauba vidim, da ni nic dobila..ali je pa malo zvita v tem kotu?

- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Pa bemo mast stari
Kak more tole lepoto stolct. Jao jao jao
Vozniki dostavnikov pa vemo kak vozjo. Daj se zmenimo pa ga resno
Res bedno no
Malo porocaj, kak se zadeva urejuje, ce bodo problemi bo pa ze vidu
ne nic nisem policije klical, pa se mudilo se mi je v naprej v lj, tako da bomo zvecer dorekli vse skupBojci napisal/-a:FAK SHUS!!!![]()
![]()
treba bo nov blatnik, plocevina pod blatnikom je spredaj zvita, nov nos (imam ze enega doma, sicer je pocen iz iste strani samo malo manj
hauba je zacuda videti cela, sicer pa menjava nebi bil nek velik strosek, prav tako blatnik ni problem ker je na vseh R21 enak...najvecji in najdrazji problem je prav luc
kaj pa vem no, spet brezvezno bluzenje okrog kleparjev, par kil pozrtih zivcev in upanje da lepo pokrivijo nazaj vse skupaj
z novimi deli je strosek astronomskiampak tko ko gledam predvidevam da je skode za ene 250-300 jurjev
luc je cez 100k, odbijac pravtako, blatnik je okrog 20k, zmigavec 6k, nos 51k (po starem katalogu, v resnci je najbrz se vec) pa se barvanje vsega
Jao clovk bolj pazi avto bolj ti ga drugi stolcejo
jst ga bi kar okol uses ce bi mi reku da sem posredini prepelu
Ce bi bil jst na tvojem mestu bi poklical policijo, men so se tud ze dvakrat zabil v avto in sem mel same probleme, tip ti rece ok priznam krivdo, se drug dan zmenva, pol pa ze naslednji dan drgac trdi
Ko se mi kasn zabije v avto poklicem policijo in ga peljem vTPV kjer so pravi zlatarji
Upam da porihtas in da bos mel cim manj stroska in izgubljenga casa
Ce bi bil jst na tvojem mestu bi poklical policijo, men so se tud ze dvakrat zabil v avto in sem mel same probleme, tip ti rece ok priznam krivdo, se drug dan zmenva, pol pa ze naslednji dan drgac trdi
Upam da porihtas in da bos mel cim manj stroska in izgubljenga casa