stabilizator gumice ali guma+lezaj mortizerja?
stabilizator gumice ali guma+lezaj mortizerja?
rabim nasvet kaj od tega je zanic ker mi pri neravnih cesta oz. luknjah poka. Kako ugotovis kako so te gumice zanic in lezaj ?
Tole berem in je res problem ugotovit... Razne fore so lahko, k ti zivce parajo pr podvozju. Mam pa en drug problem ce bi mi kdo znal pomagat - vse to pokanje in ruzenje mam nastudirano, ne vem pa kaj je to: KO VOLAN NAMOTAM DO KONCA IN POCASI SPELJEM (naprej ali nazaj) AVTO KOT DA BI SEPAL.
Sploh ne gre lepo, ampak ga rahlo ziba...
Ce ma kdo kako idejo, jst kapituliram tle. Sumim stabilizator (gumice, neki, ne vem...) Isti problem sem zazanal tud pr prejsnem avtu, a mi ni uspel ugotovit, k sm ga prej prodal - neplanirano.
Ocitno ga prevec pritiskam u ovinke...
Sploh ne gre lepo, ampak ga rahlo ziba...
Ce ma kdo kako idejo, jst kapituliram tle. Sumim stabilizator (gumice, neki, ne vem...) Isti problem sem zazanal tud pr prejsnem avtu, a mi ni uspel ugotovit, k sm ga prej prodal - neplanirano.
Ocitno ga prevec pritiskam u ovinke...
Re: stabilizator gumice ali guma+lezaj mortizerja?
jz mam na meganu zanic nosilec motorja (hidravlicni) pa mi zarad tega po neravninah in pri voznji tko ruzi, kot da bi mel v podvozju vse potrgano!Danilo napisal/-a:rabim nasvet kaj od tega je zanic ker mi pri neravnih cesta oz. luknjah poka. Kako ugotovis kako so te gumice zanic in lezaj ?