imam samo eno vprasanje...konec aprila sem se prijavil za pregled, danes pa sem dobil vabilo (poslano je bilo na oceta, ker je on napisan kot lastnik avta saj ob nakupu drugace ni slo). Pa me sedaj zanima, ko bom sel na pregled, ali more oce iti zraven? Prometno in dokumente imam jaz, ali rabijo kaksno osebno ali kaksen dokument?
Ja lahk gres sam prometno pa kak dokument od oceta mej zravn! Pa ne sme bit problema Kak pregled to? Jaz nisem rabo nobenga pregleda sam optiko pa vse lepo na LPP v lublano pa mi oni sam kartoncek sendajo
Men so rekli za fedre sam optika potem pa poslat vse na LPP in stvar je resena:) Ker so mi vse zmontirali pri poblascenemu serviserju in prodajalcu za apex. Tak da Pa se bolj poceni me pride...v MB me pride 16k ( Brez kartona) v LJ pa 14k
Nemo napisal/-a:Rabis pooblastilo od oceta isto kot za tehnicni pregled!!!
jaz peljem fotrov avto na teh. pregled brez vsakih pooblastil, in na tehnicni ti lahko avto pelje bilo kdo.
Cudno to...meni je lansko leto zamorila baba na okencku, da mora pridit mama ("se" napisan na njo ) placat registracijo pa te zadeve....no sej pol mi je rekla da naj mi bo, samo naslednjic pa mora pridit ona.....kr neki
Kako je pa pri tehnicnem pa ne vem.....ga se ne rabim jt delat