vzmeti JAMEX

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

vzmeti JAMEX

Odgovor Napisal/-a tešo »

Odlocil sem se da bi sputu svojo prevozno sredstvo. Imam priloznost da zlo poceni dobim sportne vzmeti JAMEX za avto R 19 1.4e in namrec dobim jih za 20.000 SIT novi z garancijo ter z vsemi potrebnimi papirji.

zanima me vase mnenje o JAMEX-u.
Slika
Uporabniški avatar
Kiko

Odgovor Napisal/-a Kiko »

jamex napisal/-a: 1. Jameks je propadla zadeva in ljih lahko pozabis.
2. Pri ponarejanju papirjev pa zna biti zadeva problematicna v slucaju kakrsnegakoli incidenta, ko ti bo zavarovalnica nabila stroske tudi za drugo skodo ceprav ne bos kriv. Goljufija pac!
3. Ce bos kupil druge nove originalne fedre so drazji kot kaksni sportni.
4. Je pa se zadnja opcija. V AMORTIZERJU www.amortizer-sp.si ti lahko naredijo ustrezno predelavo amortizerjev in obstojecih fedrov in za svoje delo ti uredijo tudi uradno homologacijo.
5.V vsakem primeru bos ob cca 50.000,00 plus homologacija. Razen pri goljufanju. Tam imas moznost, da bo racun se mnogo vecji.
Tole sem kopiral z a.com pa premisli malo.
Slika
Uporabniški avatar
tešo

ja res so en srot od fedrov to :lol:

sem mal bral nase ter tuje forume o teh fedrih.
Slika
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

kako lahko nove jamex dobis, ce je pa ta firma baje propadla ze najdl nazaj...Aja pa se TUV bo problem dobit
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
tešo

HaBBicH napisal/-a:kako lahko nove jamex dobis, ce je pa ta firma baje propadla ze najdl nazaj...Aja pa se TUV bo problem dobit
vem, ampak...

http://www.bolha.com/oglas1635247

Koda: Izberi vse

VSE NOVO, S HOMOLOGACIJO, GARANTIRANO NAJCENEJE.
neki muljajo :mad:
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

hehe k jst slism za jamex ratam cist zivcn ... prejsni lastnik mojga cliota jih je dal gor ... seveda vse brez papirjev ... in pol je blo problem homologirat ... pol sm mel srece k sm mal veze mel, mal ponarejanja in sm zrihtal (po pol leta razmisljanja kaj in kako, iskanja nacina kako bi zrihtal) ... kar se tice samih fedrov nimam nobenih pripomb ... samo ce mas papirje pol ne vem kje bi bil problem ... je pa na a.com en uporabnik napisal da naj bi se firma skusala spet postavt na noge ... kar se tega tice ne vem ...
Lp RoZleht
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

jst sm pred kaksnim mesecom prodal vzmeti jamex (-30mm) za Cliota mk1 (od 1.2 do 1.8 - 80kW) s TUVom za 10k. vzmeti sem nekje dobil (zraven so bili tudi papirji), ampak ker jih nisem potreboval sem jih prodal. tko, de papriji za fedre te firme obstajajo, le problem jih je dobit (ce jih nisi zraven fedrov dobil)
Uporabniški avatar
RoZleht

ce ni papirjev se dajo z nizozemske zrihtat ... edin cifro fedrov rabs met ... men so rekl gor, da ponavad tega ne delajo, ampak bojo nardil izjemo ... je pa en na a.com neki omenju da on lahko zrihta ... vse to po krizevem potu k sm ga jst naredu hehe ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
tešo

mah imam obcutek da ta ki tole men prodaja, da fedre sam doma zvija pa jih striha, glede na to kar mi je poslal prek PM-ja

citoram:
s.hio napisal/-a:Z jamex je tako: Jaz dobim popolnoma fedre jamex, tudi z tuvom ki je enak jamexovemu in vse oznake in fedri so isti, le v drugi skatli so, zato so tudi ceneje.

Lahko pa tudi ugodno zrihtam fedre znamk weitec, vogtland, hr, elia, inxx, powertech in marsikaj drugega. tiste ki so v original skatli so dragi, ce jih pa zelis v drugacni skatli, so pa se vedno hr ali fk so pa zagotovo ceneje, s tem se pa kvaliteta ne zmanjsa.

Jamex pa ni propadel, se vedno kar lepo prodaja. Drugace pa fedre Jamex izdeluje ena poljska firma, ki se imenuje TEVE, jaz sem bil zelo presenecen ko sem prvi narocil, pozitivno seveda.

Za tvojega lahko zrihtam za 25.000 sit -35 mm kopijo apexov (v drugi skatli)

Ti podatki, koliko se zniza avto so zelo okvirni oziroma priblizni. Jaz sem za svojega npr narocil - 40mm kopijo jamex in se je avto znizal za 20mm, kolega je pa narocil kopijo apex -30 pa se je avto znizal za 40mm. V resnici je tezko reci koliko se bo aavto znizal. Isti avto z istimi vzmetmi se lahko popolnoma drugace spusti. Veliko je odvisno tudi od amortizerjev.

Ce te se kaj zanima samo vprasaj, brez strahu.
LP
smesn mi je tale tip, ce mi jih da za pet jurjev jih ne dam na avto.
Slika
Uporabniški avatar
RoZleht

Lp RoZleht
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

mislm jaz mam jamex pa sm kar zadovoln, avto res da ni nevem kaj trd ane, sam cez rondo u lj se loh 100 pelm! sicr ze mal rt odnasa, ampak ql :) papirje mam pa tut sam se nimam homologeran k morm dat najprej kartonck delat. drgac so pa ql, jaz sm jih dobu 2 fedra za 9 jurjou in sta za tako ceno vredu! drugac sm mel pa na civicu eibach cez tisto ga pa ni!

LP
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

aja pa da se to povem, pac fora trdote fedr je seveda v ovojih in v elasticnosti fedrov- kvazi lastnostih jekla. Lastnosti jekla se glede na toplotno obdelavo spreminjajo, hitreje ko se jeklo ohladi bol trdo je in hitreje poci. Se prav v primerjavi s seriskimi je jeklo najbrz malo hitrejse ohlajeno. Drug plat zgodbe je staranje. staranje je naravni proces mehcanja (izgube trdote jekla). Zato previdno pri nabavi starih fedrov! Prav zato se jamex poseda!

Kako je glede kvalitete jekla in legur pa meni vedu, bi pa mogl kakega metalutga vprasat kaksna je struktura.

LP
Odgovori