Clio II by p1k4p0k4
Naredim nej kaj? Mrliski voz iz njega? Pac tko mi je vsec in tko je. Zakaj bi pa mogla tko dat kokr dajo vsi? Pa glede na to da si Clio user bi lahko vidu razliko med tvojimi sipami in mojimi... In narejeno je ornk!Imperator napisal/-a:ok, js sploh ne vidm, k de bi blo kej temnjen.
ce temnis pol to saj orenk nared
moje mnenje seveda.
tiste lucke so pa zmagale.
Ce je pa teb life dajat to gor, kar je drugim vsec, pol pa kar........
Ponavadi te prehitim...
Ja lepo ga rihtas, mi je zelo vsec da si temnila bocne sipe z enakim % ker mi nekak bolj avto zgleda ce je uskaljeno
U pa napovedi so tud obetajoce tiste lucke bojo kar lepo sedla na avto, pa se vsak jih nima
Vsec mi je to k obstajajo tud take zenske, ki nekaj dajo na svoj avto sploh v tej smeri kot ga ti opremljas

U pa napovedi so tud obetajoce tiste lucke bojo kar lepo sedla na avto, pa se vsak jih nima
Vsec mi je to k obstajajo tud take zenske, ki nekaj dajo na svoj avto sploh v tej smeri kot ga ti opremljas
Moje osebno mnenje je, da na crnega cliota pasejo orenk zatemnjene sipep1k4p0k4 napisal/-a:Naredim nej kaj? Mrliski voz iz njega? Pac tko mi je vsec in tko je. Zakaj bi pa mogla tko dat kokr dajo vsi? Pa glede na to da si Clio user bi lahko vidu razliko med tvojimi sipami in mojimi... In narejeno je ornk!Imperator napisal/-a:ok, js sploh ne vidm, k de bi blo kej temnjen.
ce temnis pol to saj orenk nared
moje mnenje seveda.
tiste lucke so pa zmagale.
Ce je pa teb life dajat to gor, kar je drugim vsec, pol pa kar........
http://www.freephotohost.info/images/Imperator/oz.jpg
?†it ... spet mam prav!
Ja men je tud vsec taka zatemnjenost
Za lucke res upam da bojo cimprej in vsi ostali nacrti
Pol se bomo pa s5 na kksnmu mitingu mal pohecal
Glede zensk pa... tud zenske mamo rade spedenane avtomobile
Men je se najbl pomembn, da ga mam jst, ne pa tip
Mam tako sreco, da ga lahk sama rihtam in ne kdo drug namest mene
Za lucke res upam da bojo cimprej in vsi ostali nacrti
Glede zensk pa... tud zenske mamo rade spedenane avtomobile
Mam tako sreco, da ga lahk sama rihtam in ne kdo drug namest mene
Ponavadi te prehitim...