Pocasi razmisljaj o masini 1.4, da bo vleklo vse te tvoje dodatke, ali 1.2 16v od ta novih cliov. ....evo pa mas nov iziv,...Kako spravit 1.2 16V v tvojo makino!
Jah zdej sem popravici povedano kar zadovoln z to masinco, cez belokranjske ovinke je treba iskat junaka da me dohiti edino avtocesta je moj sibki clen.......... O masini 1.4 sem razmislu ker menim da je bolsa kot 1.2 16v (vzdrzljivost), samo crknt mora prej moja 1.2 sam se mi zdi da se nebo kar tako udala, ceprav jih steje 200.000 km na okroglo
broker napisal/-a:Pocasi razmisljaj o masini 1.4, da bo vleklo vse te tvoje dodatke, ali 1.2 16v od ta novih cliov. ....evo pa mas nov iziv,...Kako spravit 1.2 16V v tvojo makino!
Stari sploh ne ves kolk ta klijo leti Smo se ganjal na AC pa mi ni blo nc jasn
Letvice v barvi vozila, havba brez gumba za odpiranje in ostalih vdrtin, z napisom CLIO od clio 3, kljuke v barvi vozila,novi pragovi, temna stekla........ in se se bi kaj naslo
PS: Ozadje je iz vcerajsne poti proti domu skozi gorice Jeruzalema
Ja v pripravi je tudi kromirana letvica med lucmi zadaj,nekaj tehnicnih posodobitev....... no malo presenecenja ne skodi........ kolkr bo zneslo ker $ ker imam letos se velik finacni zalogaj saj veste najprej "najprej stalaca pol pa kravca" in nato se Clio