Ojacevalec Sony Xplod!??!

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Ojacevalec Sony Xplod!??!

Odgovor Napisal/-a smiley »

Helov,

evo dans sm nabavu tole:
http://www.ciao.co.uk/Productinformatio ... X__5596659

zaenkrat mam pa namen nanj priklopit samo zadnje ovalce- no pa mogoce se sprednji sistem, ker se nimam kakega wooferja. Mislite da bo kaksna razlika v zvoku?(sedaj imam MtV radio v v cliu in narocen Hi-Lo Converter, ker radio nima izhoda za ojac.)

Dons sm potegnu kable, sam pocakam se na konverter pol pa da vidimo ko se bo pokadilo- nikol se nism mel opravka z ojacevalcem ;)

No, zanima me, ce je to vredu amp za enga povprecneza ko se ne spozna na fersterkarijo pa mnenje me zanima o priklopu sedajsnjih ovalcev+prednjih na ta amp?

AJa...se ovalci:
http://cgi.ebay.com/JVC-CS-XV6930-6-x-9 ... dZViewItem

LP
db hulitik
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a db hulitik »

Nisem ravno zagovornik sony komponent za v avto. Za ta denar bi se dalo marsikatero zedevo veliko boljso dobiti. Kar se tice zvoka bo sigurno boljse, ce bo igralo preko ojacevalca tako, da nisi noc zgresil.
KOVA?ŕI?ŕ CAR AUDIO
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

db hulitik napisal/-a:Nisem ravno zagovornik sony komponent za v avto. Za ta denar bi se dalo marsikatero zedevo veliko boljso dobiti. Kar se tice zvoka bo sigurno boljse, ce bo igralo preko ojacevalca tako, da nisi noc zgresil.
tako! se strinjam!
Uporabniški avatar
smiley

pamecan napisal/-a:
db hulitik napisal/-a:Nisem ravno zagovornik sony komponent za v avto. Za ta denar bi se dalo marsikatero zedevo veliko boljso dobiti. Kar se tice zvoka bo sigurno boljse, ce bo igralo preko ojacevalca tako, da nisi noc zgresil.
tako! se strinjam!

No, ko sem rekel nabavil nisem mislil kupil ampak dobil ;) . Sam se neki... a se mi splaca vezat na ojac. zadnje ovalce, zadnje stranske zvocnike(clio 2002) in sprednje v vratih ter visokotonce, ce hocem se kdaj imet woofer? Mi se ostane kaj fore ?

lp
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

smiley napisal/-a:
pamecan napisal/-a:
tako! se strinjam!

No, ko sem rekel nabavil nisem mislil kupil ampak dobil ;) . Sam se neki... a se mi splaca vezat na ojac. zadnje ovalce, zadnje stranske zvocnike(clio 2002) in sprednje v vratih ter visokotonce, ce hocem se kdaj imet woofer? Mi se ostane kaj fore ?

lp
Kako si pa mislu to zvezat :?: A ovalce pa tiste pri strani na zadnjih sedezih skupaj, pa sprednje posebej? Malo razlozi :idea:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
smiley

drmocar napisal/-a:
smiley napisal/-a:
pamecan napisal/-a: tako! se strinjam!

lp
Kako si pa mislu to zvezat :?: A ovalce pa tiste pri strani na zadnjih sedezih skupaj, pa sprednje posebej? Malo razlozi :idea:
Tocno tk ko si napisu. Je mogoce?
Uporabniški avatar
Drmo

Ja mogoce je...samo kako bo pa spilalo pa ne vem, ti nej kaksen majster pove (DbHulitik :D, Croma,Gianelle... )....nekaj se razpolovi ce jest prov vem :oops:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

priklop ovalce, pa sprednji sistem.

druzga nic :wink:

za sub mors pol pa drug ojacevalc.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
Drmo

Pa se to je: Tisto kar imas sedaj spredaj pa pri strani je najbrz original od Ranaulta in to se ti ne splaca vezat na ojacevalec ker bos prej kaj skuril (bl purfl varjanta)...sej z radijem kr v redu spila sam je to res bl tko( sm meu tud jest :wink: ). Tako da kupi kaj bolj konkretnega za spredaj pa potem vezi ovalce pa sprednji sistem na ojacevalec....moje mnenje

Pa ce bos dajal kasneje Sub samo prevezes iz ovalcev na sub, ovalce pa samo na radio :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

ojacevalec ma 4x40rms-a tko da tist original bo tud to zdrzalo.
sicer je pa mtv- in ma verjetn mal bolse original ozvocenje..vsaj tko so oglasevali takrat.
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

aa ni mel mtv radio cd-mp3 z 4x15w, torej teoreticno okoli 4x8w rms, tako da tudi zvocniki niso bli glih hi-end :D ? jst prednjih originalnih zvocnikov nebi stavu na amp.. raje ovalce in sub, oz najboljse nov prednji sistem pa tega na amp in zadaj sub.. ovalce pa ven alpa kr na radio za rearfill..
Uporabniški avatar
smiley

Evo majstr naredu tako da je sam ovalce dal na ojacevalc na 2 kanala, radio pa laufa sprednji sistem(vrata+armaturka) + zadnja dva zvocnika na bokih. Sedaj mi je pusto 2 kanala za zap. vezavo na SUB.

Glede radia MTV ... v tem Cliu ni predviden mtv radio in je bil naknadno vgrajen iz starejsega mtv clia, smola je edino ker nima izhoda za ojac.(sem resil z HI-LO koverterjem) in pa da je srebrn(crna konzola :? )

lp
Uporabniški avatar
drhouse

ta amp ti da v bridge 200w rms, torej glej en subek tm 150-200 rms, izbire mas veliko, v vseh cenovnih razredih, ti pa ne priporocam kaksnih toxic-ov, spider-ov in podobnih cungalunga audio....
Uporabniški avatar
smiley

drhouse napisal/-a:ta amp ti da v bridge 200w rms, torej glej en subek tm 150-200 rms, izbire mas veliko, v vseh cenovnih razredih, ti pa ne priporocam kaksnih toxic-ov, spider-ov in podobnih cungalunga audio....
Majster mi je reku da ni kaj ce je sub malo cez kot da ojacevalc. Sem pa klical za tega ker mi se kr nekak disi ;)

http://www.bolha.com/oglas1539261

Mnenja?
Uporabniški avatar
drhouse

itq ni panike, bos pa sub veliko bolje izkoristil ce bo mel amp mal visjo moc kot pa sub.. am, osebno raje nebi kupoval na bolhi, sploh pa ne izdelkov nizjega cenovnega razreda (pac ker jih prej verjetno niso sparali).. Nebi raje nasparal se kak dinarcek pa vzel novo zadevo? Ce pa ze rabljeno pa raje TU poglej, pa iskanje uporabi :wink:
Odgovori