Megane by Marky

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
AM
Kraj: NM

Odgovor Napisal/-a AM »

Pozdravljen!

Zelo lep megan :shock:

Nisem ga se videl bom bil od zdaj naprej bolj pozoren na cesti! 8)
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

zadnji del pragov ni v liniji z zadnjim odbijacem in to mi je edina "slaba" stvar na avtu :wink:
vidm, da je mel licar kr precej dela, bi lohk se kluke zraven spricnu...

pa zanima me se, ce ti oba avspuha delata :twisted:
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Huh je dober ! sam manjse slike se bo lepse vidlo!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Tole pa se nism videl na cesti :o Lep res lep edino brisalec pa napise odzad bi lahk pobral dol :wink: .Pa pridi gdaj na lokalca v mesto da vidimo to v zivo

lp xdss
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

res jih je malo zrihtanih apak ta je res lepo zrihtan, upam da kaj uletis na ksnga lokalca :wink: da mal pocekiramo
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

No to da zadnji del pragovov ni v liniji z zadnjim odbijacem je ze popravljeno, pa spuscen je tudi 3.5cm, gor pa mam 17", mislim da je to maksimalno kar se lohka da gor, ne bom pa trdil. No dolenci za lokalca se mormo pa zment, al pa za kak drink, saj smo zmer za akcijo, ce je le cas!!!!!!!!!!!

Slika
no delata pa oba izpuha, da se razume

Slika
tu pa je ze popravljena linija, saj je tist prej je tut mene ful motl tak da sem mogu takoj popravt, no kaj menis pa za to?
A pozna kdo koga da pocen zrihta lexuske za mojga megana?
Uporabniški avatar
dejan80

Odgovor Napisal/-a dejan80 »

Lep megane,se posebej mi je vsec odzadaj-pa ne menjavaj luci ker te zelo lepo pasejo k barvi avta.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

dejan80 napisal/-a:Lep megane,se posebej mi je vsec odzadaj-pa ne menjavaj luci ker te zelo lepo pasejo k barvi avta.
Lexus ma ze vsak! sam je pa tvoja odlocitev...ti bos dal dnar ven pa tvoj avto je:)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

17" niso najvec (ce mal po tujini pogledas niso redki teli megani z 18" ali celo 19"), sam so pa nekje optimum glede izgleda...

glede linije je zdej super! 8)

belih lexus luci ti ne priporocam, ker jih ma res ze vsak in so dost "kicaste" rajs za ksnimi crnimi poglej :idea:

PS: zadnji del je ze zdej strupen, ce bi pa se clean look naredu, pa tablco na odbijac ruknu, bi blo pa NORO :shock:
sam to je povezano z neki financami...
Cocaine00

Odgovor Napisal/-a Cocaine00 »

Lexus (crne barve se dobijo od 30k naprej) in bojo zmagan, sm ne srebrnih gor dajat. Drgac pa je to homemade?:D kako si pa kaj to shomologiral? :D
to je fooool lep meganck, koupejev je prav malo morje in so prav bedni, edino kje kak iztopa. 5 vratni ruls:D kater ispuh pa mas to? Drgac sm iz novega mesta pa povej ce bi meu kdaj kaj cajta za kak drink da si mal to ogledam pa da kaj posvetujes;) Ait lp pa odpis na Pm.
Style'R
Kraj: okolica Velenja

Odgovor Napisal/-a Style'R »

lep megancek ni kej
Slika
Uporabniški avatar
marky
Kraj: (Trebnje) Mirna

Odgovor Napisal/-a marky »

s homologacijo ni blo vecjih problemov, so se dal dobit papirji, mi jih je prjatu zrihtal, drgac pa za auspuh mi je pa kolega predelal doma, je pa sportni od lausa, papirje sem pa spet......,da se vse dobit. No za drink se pa lohka kej zmenmo.
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

FUUL lep meganic je in mi je skor mal zal da sem svojga http://reno-f1-team.moj-album.com/album ... os=3120672 prodal... Ce bi ga obdrzal sem imel v mislih zelo podobno predelavo :wink: . Glede lexusk je pa tko, da ma vsak svojega malarja na oceh, ampak js bi dau svetle (pa ne me spluvat, vem da jih ma vsak :) ) - na mojo (bivso) barvo ali pa na belo bi bolj pasale, na tvojo pa mogoce res temne, ampak jaz sem vseen za svetle :D
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Super megane, edino za moj okus je spoljer malo prevelik, drugace pa res eden najlepsih meganov!
Uporabniški avatar
Ursy
Kraj: Stopice-dolenjska

Odgovor Napisal/-a Ursy »

Tadej napisal/-a:Super megane, edino za moj okus je spoljer malo prevelik, drugace pa res eden najlepsih meganov!

jp

8)

lp Ursy
Zaklenjeno