Ampak nevem zakaj pa mi avto se zmeri dela hrr hrr ko se peljem velik prehitro cez daljse neravnine?? Z nosilci je 100% vse OK. Mogoce amortizerji (bi jih bilo tudi potrebno menjat ali pa obnovit??), koncniki pa tut nimajo veze tuki pomoje (itaq bojo danes novi). Drugace pa se zadeva lima kar mal prevec
zakaj pa nista menjala se amortizerjov? To zapeljes v lukno al ko se vozis po ravnem??? KEr ce so amortizerji bos se enkrat placal vse Cyee ..... vso sreco
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 03 Maj 2006, 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
MaTe0 napisal/-a:zakaj pa nista menjala se amortizerjov? To zapeljes v lukno al ko se vozis po ravnem??? KEr ce so amortizerji bos se enkrat placal vse Cyee ..... vso sreco
Zakaj jih ni menjala p1k4p0k4 ne vem, jaz pa jih nisem ker pride komplet predrag in bi raje vzel nastavljive (ki pa so sploh predragi), za originalne pa nisem mislu menjat... Kaj pa ce bi potem cez cas pelju k Vugi recimo, da zadevo strsa in obnovi? A bi to pomagalo? Dogaja pa se na daljsih neravninah po ravnem z vec kot 120 (v ovinkih je ql). Sej amortizerje mi ni problema se enkrat dol pobrat, samo da se papirje zrihtamo...
Vceraj je avto dobil krajso anteno, bele pozicijske LED in pa kratke/dolge/meglenke xenon look (odlocil sem se za njih, ker so me prisle za tretjino cene Cool Blue ) - vazno da ne sveti vec rumeno . Slike pridejo danes, ko bo avto tudi zatemnjen
Glede "hrr-hrr" pa se mi nekaj svita in bom obvestil, ce mi ga uspe odpraviti
kjuuuuudis Clio!!! Ful pohvale za nizanje, temnenje, antenco pa feltne!!!
Viden v zivo in je res cukr
Aja, pa cipanje tud ane, svaka ti cast da si to naredu!!!