Pioneer 6800MP - direkten izhod za nizkotonca
Pioneer 6800MP - direkten izhod za nizkotonca
Pozdravljeni.
Kupil sem avtoradio pioneer 6800 MP in med vsemi ostalimi funkcijami ima tudi direkten izhod za nizkotonca.(dva izhoda ima primerna za priklop na ojacevalec).
Zanima me sledece:
- Kaj lahko priklopim na ta izhod??? Kako manjso tubo??
Ali mora biti nizkotonec manjse moci da bo kaksen bass ali lahko naprimer priklopim gor tubo od npr pioneerja z 300W (150SIN).
Hvala za odgovore!
Kupil sem avtoradio pioneer 6800 MP in med vsemi ostalimi funkcijami ima tudi direkten izhod za nizkotonca.(dva izhoda ima primerna za priklop na ojacevalec).
Zanima me sledece:
- Kaj lahko priklopim na ta izhod??? Kako manjso tubo??
Ali mora biti nizkotonec manjse moci da bo kaksen bass ali lahko naprimer priklopim gor tubo od npr pioneerja z 300W (150SIN).
Hvala za odgovore!
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
To se pravi ce mas po kanalu gor 4x27 lahk das nek bass gor ki bo mel 100rms max....Samo ne poznam nobenga ki bi delo to brez kakega ojacevalca....ne vem kak se to obnese potem...Vseen rajs dat 15k pa dobis nekega toxica pa mas ojacevalec pa bo ziher lepsi zvok kot pa brez njega in direkt na radio!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Vem ja.MaTe0 napisal/-a:To se pravi ce mas po kanalu gor 4x27 lahk das nek bass gor ki bo mel 100rms max....Samo ne poznam nobenga ki bi delo to brez kakega ojacevalca....ne vem kak se to obnese potem...Vseen rajs dat 15k pa dobis nekega toxica pa mas ojacevalec pa bo ziher lepsi zvok kot pa brez njega in direkt na radio!
Sam ce ze ima 3 izhode za ojacevalec od tega en direkten za nizkotonca potem bi zadeva morala spilat.
Me prav zanima ce bi kako manjso tubo gor priljucil, kak odziv bi bil.
izhod za sub je izhod za sub! 4X50 ma pa radio za zvocnike in tam se priklaplajo zvocniki ne pa ojacevalci! js mam na svojem prav tako 3 izhode pa mam vse tri polne! je pa res da mam vse 4 izhode za zvocnike prazne!
drugac ce nisi nek zahtevn poslusalec muzike ti je en 4 kanalc za 200W zvocnik cist ok pa se za kak sistem ti ostane!
ce pa si zahtevn pol je pa vse cist mal drugac narejeno! 
upam da nisem prevec filozofiro! ce te bo pa se kaj zanimalo pa kr prasi!
LP
upam da nisem prevec filozofiro! ce te bo pa se kaj zanimalo pa kr prasi!
LP
Najbrz sploh ne bo igral, ker je ta izhod namenjen bl za tiste wofercke k so v audi-jih pa VW-jih....tisti bl provizoris
....radio nikol nau tolk mocn da bi pognal woofer 
Smo ze probaval te zadeve, tud v bridge smo dal zadnja dva zvocnika pa ni spilal spljoh...prej kej skuris....no, samo moje mnenje in izkusnje.
Smo ze probaval te zadeve, tud v bridge smo dal zadnja dva zvocnika pa ni spilal spljoh...prej kej skuris....no, samo moje mnenje in izkusnje.
Enigma motorsport
Ja sm vidu, sam pa nic ne pise ce je to sin, al je peak power.obby napisal/-a:Ta radio ima tako narejeno, da ce priklopis vufer, ti potem zadnja dva zvocnika ne igrata in imas potem 70 w na vufer. To ni sinusna moc. Nisi prebral navodil, ki so polek radia. Je bolje dati ojacevalec + vufer , ce hoces da bo vredo igralo.
to je max moc... tudi tistih 4x50w je peak, tprej mas med 17 pa do max 25w rms - odvisno od radia, tako da od tistih bridge 70w ne mores pricakovat vec kot 35w rms...Tommy28 napisal/-a:Ja sm vidu, sam pa nic ne pise ce je to sin, al je peak power.obby napisal/-a:Ta radio ima tako narejeno, da ce priklopis vufer, ti potem zadnja dva zvocnika ne igrata in imas potem 70 w na vufer. To ni sinusna moc. Nisi prebral navodil, ki so polek radia. Je bolje dati ojacevalec + vufer , ce hoces da bo vredo igralo.
2 para cinch vhodov sta na plati avtoradia.1 par pa je na kablu cca 15 cm dolgem. Kateri izhod je potem potrebno speljati na ojacevalec, da se lahko krmili signal preko avtoradija. Baje naj bi bil da podaljsan par cinc-ov ze mocnostni.drhouse napisal/-a:to je max moc... tudi tistih 4x50w je peak, tprej mas med 17 pa do max 25w rms - odvisno od radia, tako da od tistih bridge 70w ne mores pricakovat vec kot 35w rms...Tommy28 napisal/-a:Ja sm vidu, sam pa nic ne pise ce je to sin, al je peak power.obby napisal/-a:Ta radio ima tako narejeno, da ce priklopis vufer, ti potem zadnja dva zvocnika ne igrata in imas potem 70 w na vufer. To ni sinusna moc. Nisi prebral navodil, ki so polek radia. Je bolje dati ojacevalec + vufer , ce hoces da bo vredo igralo.
UF
A ma kdo slo navodila za model 6800MP?