Nakup prenosnika

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Guli
Kraj: Sevnica

Nakup prenosnika

Odgovor Napisal/-a Guli »

Prsu sm do sklepa, da me isto pride (skor) ce kupim prenosnik do 300k, ali 2x cdj200 + ecler nuo3.. tak da sm se raje odlocu za nakup laptopa, k mi tut drgac prov pride.. zdej vas pa sprasujem, kaj predlagate, k sploh nimam ideje kaj naj vzamem.. tolko sem jih pregledal, pa nec ne najdem.. Zahteve so pa samo:

cimbolsi cpu
ram: min 521mb
disk: min 60gb, raje vidim 80
dobr zaslon, ce se da 1400* xxx
posebaj graficna (nima share ramov)
cimboljsa baterija (min 3-3.5h)

ostalo bi pa ze nekak zbrau

plizz help :lol:

p.s. uporabljal se bo pa za DJ, filme, DL, obcasno kak word, programiranje, graficno oblikovanje (CD, PS, Flash)..
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Ja malo poglej po trgovinah kot so bigbang, bof, enaa.com.....dobri so HP-ji, pa Sony waio, ceprav so kar dragi....drugace mas pa v mediamarkt v Avstriji dostikrat znizanja oz. akcije in se da notesnike dobiti zelo poceni(beri dost ceneje kot pri nas).

Upam da sem ti kaj pomagal :)

Dober nakup! :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

acer je tut zelo dobra firma.
od punce brat je vzel za 360 jurjev novembra acerja, seveda iz nemcije, kr ni mogu cakat nanjga, da v slo pride, zadeva je celi tedn prižgana in downloada, pa ni nic narobe. comtronov notebook bi že kihnu ;) sicer je zej ta model v slo in je mal cenej, ma pa radeona x700 (je pci ekspress, ne vem ce sm ravn št zadel), 100gb disk, 1gb spomina, in pa procesor neki cez 2gigaherca...res šus...
sam drag. dobiš pa vec kot v sonyu ;)
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
Guli

damjan napisal/-a: sam drag.
Tole me moti :roll: :lol:
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Jst mam ze ene pol leta prestigion nobile 1510. Ima centrinota 1,73, 512 RAM, 80GB, dvd.rw enota. Dela kot urca in v reviji Monitor je bil ocenjen kot zelo dober nakup. Mene je prisel pol leta nazaj slabih 230 cukov in to se na obroke. Jst osebno sem zelo zadovoljen z to masinco. Kakor sem slisal se je za izogibat hp-jev, ker se baje zlo kvarjo. To sem prebral na raznih racunalniskih forumih.
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=46804

to si pogledal
kolega ma to
prava stvar
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Guli

rambo tale pa kr dobr se slis..
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

sony je crap (lastne iskušnje), uni cheap acerji tut (ga ma sestra), HPja preplacaš... poglej za kkšne compaqe.
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

re-volt, saj hp in compaq je isto, ker so se ze ncajt nazaj zdruzl :D
drugace pa jaz teh cenejsih ne bi kupoval (ala comtronov tronote, solonote itd...). Saj so poceni pa to, sam kvaliteta ni za nikamor, nov zgleda se nekak (ceprav imajo nekateri ze novi obupno tipkovnci), potem cez kaksno leto se pa vsi zacnejo pritozevati nad njimi..pac mal dnarja, mal muske...sodelavka je kupla enga solonote (al nekaj podobnega..ne vem tocno) pa ji po manj kot enem mesecu uporabe ne delata vec 2 tipki, tako da je bil ze na servisu :roll: kaj naredis pol ko ni vec garancije ne vem...
tudi po drugih racunalniskih forumih ti bodo vsi svetovali, da samo pojdi stran od takih cenejsih znamk...

malo searchanja po slo-techu:
-prijateljica je pred enim letom kupila Tronote prenosnik. Po enem letu uporabe zgleda, kot bi imel prenosnik vsaj 3 leta. Crka so na tipke namrec nalepljene. Izdelava je tudi bolj tako tako.
-za tronote: ti prenosniki so vredni pol kur....
se grejejo, nekvalitetno izdelani.......
-Anyway, Tronote se izogibaj, pa po moznosti Gericoma tudi
-Se zadni hec s cimrovim Tronotom - ce se prevec naslonis na touchpad, se zadeva preprosto ugasne

malo preberi tole in pa tole
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Tole bom prestavil v racunalnistvo 8)
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

re-volt napisal/-a:sony je crap (lastne iskusnje), uni cheap acerji tut (ga ma sestra), HPja preplacas... poglej za kksne compaqe.
acer je kr kul laptop...ga ma brat, ati x700 grafa, 2.0 turion 64 proc, 1GB rama, spica...res da je drag, ampak je uzitek z njim delati, pa ekran je tak k steklen...fetis crne barve...
prej je mel pa prestigio nobile 1590W in 1570 (al je bil 1530) ne vem, vem da je poj zamenju za acerja, ker je bil bolj crap kot ne...
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
re-volt
Kraj: jesenice

Odgovor Napisal/-a re-volt »

HaBBicH napisal/-a:
re-volt napisal/-a:sony je crap (lastne iskusnje), uni cheap acerji tut (ga ma sestra), HPja preplacas... poglej za kksne compaqe.
acer je kr kul laptop...ga ma brat, ati x700 grafa, 2.0 turion 64 proc, 1GB rama, spica...res da je drag, ampak je uzitek z njim delati, pa ekran je tak k steklen...fetis crne barve...
prej je mel pa prestigio nobile 1590W in 1570 (al je bil 1530) ne vem, vem da je poj zamenju za acerja, ker je bil bolj crap kot ne...
sj sm napisou cheap acerji... za tele k so mal visje cenjeni ne morm rect k nimam izkusenj. a slucajn ves kolk je fotr dau zanga?
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Sam imam Acerja Aspire in sem zadovoljen z njim. Imam pa AMD 3300 Mobile procesor, 1GB rama, 80GB diska, edino graficno imam serano do 128MB. Kupil sem ga pa v ex Bofu (sedaj Bigbang) v Mb.
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Tudi sam prodajam prenosnike znamke Acer in do sedaj ni bilo se nobenih reklamacij, stranke pa so z njim zadovoljne.
Ce bos kupoval ACER mi poslji PM, pa ti sestavim predracun.
LIFE IS TOO SHORT TO DRIVE A GOLF DIESEL !
.....................................................................
http://www.virc-sp.si - računalniške storitve, spletne strani, itd...
http://www.mk-napoleon.si - Moto klub Napoleon Trebnje
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Jaz sem si ga kupil v Nemciji!

V sloveniji je nakup racunalnika metanje denarja vstran (moje mnenje)... Ceneje je in kvaliteta je vsaj enaka, ce ne boljsa! mam pa HP centrino!
Odgovori