Evo majstri stvar je taka!
Zanima me vase mnenje. Trenutno imam v avtu serijski radijo ( bo ostal) ter 2 visokotonca v armaturki in 2 Sony se mi zdi da 3 sistemska zvocnika v vratih. Zdej za zadi bi pa rabu se 2 pa me zanima kaksna naj kupim?
Glede avtoakustike nimam pojma samo mi malo kurja pamen govori da bi mogla bit s povdarkom na bass
Aja pa se nekaj ne bom menjal radija in ne bom rezal dodatnih lukenj kamorkoli po avtu.
Kakse zvocnike naj kupim in za koliko denarja aja pa a se mi sploh splaca kupit se 2 za zadaj
Hvala
Malo poglej po spletnih trgovinah....ce noces nekaj extra ti svetujem...zadaj kake 3-4 sistemce da bo bass kolko tolko...spredaj pa ne vem kolko ma clio 13 ke da bo nekaj srednjih tonov in je to to:) Tweterji se kr malo prevec derejo...ce nimas bassa
MaTe0 napisal/-a:Malo poglej po spletnih trgovinah....ce noces nekaj extra ti svetujem...zadaj kake 3-4 sistemce da bo bass kolko tolko...spredaj pa ne vem kolko ma clio 13 ke da bo nekaj srednjih tonov in je to to:) Tweterji se kr malo prevec derejo...ce nimas bassa
Tocno tko kot si napisal je!
Prevec se dere pa nc ni bassa
Kot so ti drugi povedali pa tud sam...ce noces nekaj extra bos z tistimi ovalci kr zadovoljen....bass se bo slisal! Kolega je kupil zdaj od sony-a ovalce pa je dal 15k...vse cene teh ovalcev se sucejo tam okoli 15-20 tisoc:)
Ja priporocam ti, ce imas original avtoradijo da imas tudi original tudi zvocnike ki pa so ponavadi sledece razporejeni:
Na armaturki visoki (no Renaultovi tudi nekaj srednjih tonov spustijo)
Spredaj v vratih zvocniki ki imajo na povdarku bass 13 cm
Zadaj zvocniki ki imajo na povdarku srednje tone 13cm
Recimo jst sem mal delu poiskuse z tem original avtoradijem in morm rect, da original najbolj spilajo in tudi bolj kakovosten zvok vn prleti kot iz kaksnih Sony-ev ali Kenwood-ov ali podobno.... Jst recimo nebi dajal na polico zvocnikov (ovalcev) ceprav recimo dajo kar nekaj globine zvoku.
LP
Zadnjič spremenil FastDay, dne 30 Apr 2006, 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Serijski radio ima ponavadi 4 izhode in so nanj priklopljeni sprednji tw in 13ke, zadaj pa 10ke.
Ce hoces imeti vec basov, potem daj ovalce v zadnjo polico, ce ze noces imeti wooferja.
Nekako so najboljsi za svoj denar infinity, ki te pridejo okoli 20k sit.
_DARE_ napisal/-a:jst bi dal samo ovalce infinity bassa bo dost z ovalci
Ze Ze samo ce ma spredaj ze tweeterje in kake serijske 13.ke tisti radio nebo dovolj mocan Potem cisto odvisno no Ce mas spredaj 13-ke pa zadaj ovalce gre Kolk pa tweeterji pozerejo pa ne vem ker nimam teh cebelic