Kupu sm ga v A3M-u 2 leti nazaj....k sm biu se neumen pa nism vedu da mors take zadeve homologirat......a3m, pa kokr veste ne bo povedu da se tega ne da homologirat, brez da bi jih prej prasu
Drgac pa zvok je se bolj brutalen v zivo, problem je samo ker avto zdej zacne vlect sele pr 3500-4000 obr. , sam vazn da muka
Stal me je pa 40k.
Aja, morm povdart, ker nam ne dela masovno posiljanje privat sporocil , te kar tu vabim v nas kljub Pa vse ,ki berete to. Se mi ne da vec posamezno pisat
thesharky napisal/-a:Ursy en tak filter se lih na avto.net-u prodaja
Jah vem, za 20 jurckov a ne
Upam da mi bo ta mesec zneslo se za ta filter, k mam v nacrtu ze za kar zajeten kupcek denarja zmetat se na avto, da ga peljem na homologacijo, pa tako ali tako moram tut filter homologirat
Sej vem za te pragove k jih je meu Vale gor, bi jih jest tud meu , sam so ful dragi. Te so pa samo 100eur. Pa se ce pogledas cliota od strani bi ful dobr zgledu ce bi meu ze v osnovi pragove, tko kt ma RS. No najbrz bom dau te pragove pol bom pa vidu, ker podalski so mi grdi, edin ce bi ceu odbijac menju. Npr. od RS sprednji . A kdo prodaja?