Clio Extreme 1.6 16v
novo je ja. Ta ponudba (120k) je dalec najcenejsa kar sem jo dobil pa sem klical precej vulkanizerjev (vse v imeniku za ljubljanoClio_RS napisal/-a:Vijaki so pa 5K za doplacat saj jet sm jih mogu.BoneS napisal/-a:ce kupis nove feltne, so obrocki zravn!
Lepe feltne drugac "take k moje".Cena za feltne mi je pa precej sumljiva a je to novo???Zakaj si izbral ET 43?
Dost sem prestudiral to in ugotovil da so te gume za svojo ceno primerljivei z najboljsimi znamkami. Glede na tyretest so dobile oceno ranga continentalk, pirelli ipd.BoneS napisal/-a: vijaki so za doplacat, centrirni obrocki so bi zraun feltn, jih ni blo treba doplacat..mene bolj zanimajo gume, sploh k so res pocen..ve kdo kj vec o kvaliteti?
?†it ... spet mam prav!
Jst se na Tyretest ne bi kaj prevec zanasal in ga imel za referenco.
To so v bistvu mnenja uporabnikov in ne dejanski test. Ce sem jst to prav zastopil.
Mogoce bi ti raje svetoval Kumho Ecsta SPT KU31 - guma naj bi bila po testih nekoliko slabsa po mokrem, vendar sem bil jst z njo zelo zadovoljen. Obraba je bila pa izredno majhna - res pa da nisem ganjal avta cez ovinke.
Za gume in feltne pa poklici se Lasica in Furlana v Brezicah (oz. okolici). Imajo tudi internetne strani. Glede na Ljubljano so par svetlobnih let cenejsi.
To so v bistvu mnenja uporabnikov in ne dejanski test. Ce sem jst to prav zastopil.
Mogoce bi ti raje svetoval Kumho Ecsta SPT KU31 - guma naj bi bila po testih nekoliko slabsa po mokrem, vendar sem bil jst z njo zelo zadovoljen. Obraba je bila pa izredno majhna - res pa da nisem ganjal avta cez ovinke.
Za gume in feltne pa poklici se Lasica in Furlana v Brezicah (oz. okolici). Imajo tudi internetne strani. Glede na Ljubljano so par svetlobnih let cenejsi.
DIESL POWAH RULZZZZZZZ!!!!
-
R5Gt turbo
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
sem poklical. furlan hoce 37k po feltni. poleg tega je se strosek se peljat dol, tako da se mi sploh ne splacarockson napisal/-a:Za gume in feltne pa poklici se Lasica in Furlana v Brezicah (oz. okolici). Imajo tudi internetne strani. Glede na Ljubljano so par svetlobnih let cenejsi.
?†it ... spet mam prav!
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
ja, tko je rekel tudi vulkanizer ki mi jih bo zrital. sem ga vceraj klical pa je rekel da so se v tujini in da me bo poklical ko pridejo. V pondelk spet zatezim ce se ne bodo pri meni.clio_dizel napisal/-a:A nisi za danes feltne napovedu?![]()
Pa hudo da mas ze gumein ce so M+S jih bos lahko mel se za zimo
?†it ... spet mam prav!