Res da ni renault (vsaj francoz je), ampak sem se vseeno odlocu da vam pokazem svoj nov avto. Zdej je itak cist stock. ( upam da kmalu najdem kaksne 16-ke, jih je namrec za citroena kar tezko najt), kasneje mogoce letvice v barvo vozila in temnenje sip.
Gre pa za xsaro 1.6, letnik 1999 in ima prevozenih 54000km (realnih, ker avto poznam od prvega dneva)
Ko dobim kaksne pametne feltne bo pa se malo vec fotk.
Zadnjič spremenil immortal, dne 06 Maj 2008, 09:49, skupaj popravljeno 4 krat.
O ja, takle avtek lahko lepo zrihtas, kolega je posedoval taksnega, vendar 2.0 verzijo in jo je lepo zrihtal, mu bom reko za slike, pa kako prlimam da bos vido kaj se da naredit.... drugace pa ti zelim varne kilometre...
Tkole bom povedal, za tiste ki berete in se niste pokazal svojga golfa in kaj podobnega avtu , da ne bo to stalna praksa. Naj bo ta ksara se izjema, k vem kdo je lastnik.
Na citroena sem presaltal samo zato ker sem svojo devetnajstko prodal za 90000 sit vec kot sem sam dal. Tega sem pa ene 200000 do 300000 dobil cenejse kot so na avto.netu, ob tem da je bil lastnik oce mojega dobrega frenda. Vem da so kilometri realni in da niti priblizno ni bil nikdar poskodovan. Ceprav je citroen se bom skusal udeleziti cim vec lokalnih srecanj u ljubljani saj sem tam v studentu. Upam da renojevci ne boste jezni ce pridem . Ce ne bom pa kar reno znak nalimal namesto citroena