BOM POCAKAL SAJ SE NE MUDI!ZANIMA ME PA TUD, KAKO TO NARDIT V MOJEM CLIOTU!!CLIO 3????totimato napisal/-a:MDeeejay, si ze dobil odgovor na svoje vprasanje?MDeeJay napisal/-a:pazi ti to notranjost oz. osvetlitev armature pri twingotu
No jaz sem se danes spravil odpirati stevec. Tokrat samo v raziskovalne namene, sem pa ze narocil barvno folijo. Ko bom koncal s spremembo barve stevca, pa bom napisal clanek in ga tukaj objavil, ce po pro2c za igro (postopek bom poslikal). Potrebno je zamenjati samo prozorno (zeleno) folijo.
MDeejay, ce pa zelis ti na kratko razlozim ali pa pocakaj na clanek, ker sem mi ne ljubi vsega 2x pisati.
lp
totimato
Kako mu je to uspelo????
Re: MDeeJay, kak je zej
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Hja, to bo malenkost tezje. Jaz sem gledal v svojem in clio 2 ima za stevcema tiskano vezje, na katerem so prispajkane smd led diode (to so take ultra majhne). Po mojem ima trojka enako.
Lahko bi originalne ledice odspajkal in prispajkal modre, samo je to precej mazohisticno, pa tudi drago. Navadna modra ledica te pride prbl. 400 sit, smd variante pa se vec. Je pa mozno.
Mogoce bi poizkusil s folijo, samo dvomim, da bi uspelo... ce imas oranzno tempero, katero barvo moras dodati, da dobis modro?
lp
totimato
Lahko bi originalne ledice odspajkal in prispajkal modre, samo je to precej mazohisticno, pa tudi drago. Navadna modra ledica te pride prbl. 400 sit, smd variante pa se vec. Je pa mozno.
Mogoce bi poizkusil s folijo, samo dvomim, da bi uspelo... ce imas oranzno tempero, katero barvo moras dodati, da dobis modro?
lp
totimato
No, danes sem koncno nasel cas in se spravil razdirat twingeca. Postopek je popolnoma uspel, gotov sem bil v 1 uri, ker sem si pac vzel cas, pa tudi firbce sem odganjal. Sicer je displej bolj na rdece kot na oranzno, ampak dobro, sem zadovoljen saj tudi druge folije nisem imel. Postopek sem poslikal in imam namen napisati clanek.
pro2c, rekel si, da bos objavil; kam ti posljem vse skupaj? Verjetno bom s tekstom gotov jutri.
lp
totimato
pro2c, rekel si, da bos objavil; kam ti posljem vse skupaj? Verjetno bom s tekstom gotov jutri.
lp
totimato
sem ravnokar razstavo stevec in ugotovil da nebo nic!
ker totimato ima novejsega twingota in drugi model twingota!
on je samo menjal barvo "zaslonke" jaz pa mam osnovno steklo ZELENE barve ze! joj sem jezen! 1 uro sem rabo da sem to steklo ven dobil!
ne morem nic ker V tem steklu je vezje ki pol priziga in ugasa cifre ki so na zaslonu!
smola pac!
bomo pa kje drugje kaj pogruntali!
ziga - ZOIS
ker totimato ima novejsega twingota in drugi model twingota!
on je samo menjal barvo "zaslonke" jaz pa mam osnovno steklo ZELENE barve ze! joj sem jezen! 1 uro sem rabo da sem to steklo ven dobil!
ne morem nic ker V tem steklu je vezje ki pol priziga in ugasa cifre ki so na zaslonu!
smola pac!
bomo pa kje drugje kaj pogruntali!
ziga - ZOIS

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
-
modriDIRKAC
jaz tocn vem kako se to nardi...not za displejem so cist navadne bele zarnce..oranzna barva pa nastane zarad folije ki ja vmes in se jo zlahka vzame vn...pol pa vzames v roke AHTO (pametni pisejo).pa vzames vn uno folijo k jo mas za locevanje med posamezdnimi poglavji...(modro) pol pa sam obrises pa lepo izrezes...nobena znanost...ni treba z nobenim ledicam srat...vse skp nimas pol ure dela...
ja saj ..3 navadne zarnice so not ..ki ostanejo ..
novi modeli majo na izi nareto ..stari zeleni stevci pa so problem ..ne mores menjat svetlobe..ker ma vezje vgrajeno med 2 stekla ki sta zleplena skupaj in original zelene barve ..
novejsi modeli pa majo samo eno kao neko plastiko al kaj je pa menjas z drugo barvo in to je to ...
novi modeli majo na izi nareto ..stari zeleni stevci pa so problem ..ne mores menjat svetlobe..ker ma vezje vgrajeno med 2 stekla ki sta zleplena skupaj in original zelene barve ..
novejsi modeli pa majo samo eno kao neko plastiko al kaj je pa menjas z drugo barvo in to je to ...

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
-
Gost