Hugo napisal/-a:kakor jst vem, do 3,5 cm ni treba trsat in krajsat amortizerjev, kar je pa vec je pa priporocljivo.
lp.
Na strani od KW sem bral da je priporocljico trsat ce nizas vec kot 4cm.
Neki bi pa se vprasal: te gumice, ki jih omenjate; jih ze videl in vse, me pa zanima kako to "deluje". Das na blazilnike in se ne tolk posedejo al kako?
Jst ze celo vecnost trobecljam da Apex je za en k...... pa noben ne vrajame pa nic, eni pravjo da so zadovolni sam te so redki........ malo dnarja malo muske. Vrjetno ko so novi delajo ok sam pol se materjal zmehca k ni kakovosti pa pade avto dol, po neravninah mas trdo kot kamen ker amortizerji nedelujejo pravilno,cez ovinke pa amerisko ladjo
Kaj pa vejo tisti Africani ki jih delajo v Tuniziji en k........ se mi zdi da so materjali prvo razredni
Sej drgac na skatli pise da je narjeno v EU baje
Veper vzem H&R ali Eibach ce bos fedre menu, bols mal vec $ dat pa si pol zadovoln
FastDay napisal/-a:Jst ze celo vecnost trobecljam da Apex je za en k...... pa noben ne vrajame pa nic, eni pravjo da so zadovolni sam te so redki........ malo dnarja malo muske. Vrjetno ko so novi delajo ok sam pol se materjal zmehca k ni kakovosti pa pade avto dol, po neravninah mas trdo kot kamen ker amortizerji nedelujejo pravilno,cez ovinke pa amerisko ladjo
Kaj pa vejo tisti Africani ki jih delajo v Tuniziji en k........ se mi zdi da so materjali prvo razredni
Sej drgac na skatli pise da je narjeno v EU baje
Veper vzem H&R ali Eibach ce bos fedre menu, bols mal vec $ dat pa si pol zadovoln
Res je! Apex je k.....! Vsi k sm jih sprasvou so mi rekl SAMO STRAN!!! Pa da se po enmu letu posede ena stran bolj, pol pa se druga.....pa misls to bo zakon......k....! k se pele avto k ladja......Zato pa pol dajejo trsat amortizerje k je drgac cez ovinke cist mehko.