Clio-moj lepotec:)) ZAKLJUCEK....PRIHAJA NOV PROJEKT!!
podpisJames napisal/-a:Jaz bi dal kaj taksnega...
najlepsi, diskreten....itd
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
- killah bee
Jaz sicer ne vem nic, ker modela ne poznam, sem pa zasledil na a.com tole:West_RAP napisal/-a:eni pravijo tako eni tako....jaz sm tega pogledau in je uredu...
no cebela da slisim kaj je takega o tej mrcini
Prvo kontaktiraj tegale uporabnika pa se pozanimaj:
http://www.avtomobilizem.com/forum/prof ... ile&u=5444
Tole je pa komplet citat
Nebi te rad odvrnil od nakupa, spomnil sem se pac kar sem zasledil. Ta fant mislim da kar na hitro prodaja avtomobile katere kupi.Nism sigurn,ampak mislim da je imel se leto nazaj Cliota 1.8-16V.Ne me drzat na besedo.cossy napisal/-a:Mini Me napisal/-a:Ah Cossy kot vedno ,ne ves kaj govoris.
Vglavnem avto je zrihtan tko kt se za gre.V pol leta sem vlozil vanj blizu 600K
tko da kaksnih stroskov ne bi smel bit.
jest vem kaj govorim pa tud sam ves kaksen je bil avto ko je prsu v tvoje roke od tm naprej pa ne poznam vec kaj se je dogajalo z njim po informacijah sodec naj bi ga ti posteno zrihtov
to bo cajt pokazov morm pa rect da dons k sm te prejle srecov ma avto zelo lep zvok in tud lepo se svet, prov lep za pogledat
sam ne vem zakva si avto kupu postimu zadevo in zdej ko je koncno na cest ga takoj zacnes prodajat![]()
pa ne vzem moj povst kot kaksno kritiko ampak samo kot mnemje naj ti sluz pa srecno pri prodaji
V opozorilo: da ne bo kaj podobnega. Iz takega avtomobila
[img]na%20zeljo%20slika%20zbrisana[/img]
V takega, kot nov, pa ni,pa se je tud kao dobr pregledal:
[img]na%20zeljo%20slika%20zbrisana[/img]
Tale avto je tud na novo strihan, pitaj boga ce tud ni bil sesut. Sicer se pa pozanimi pri uporabniku , kisem ti dal link zgoraj
Tolk da se ne bos kej cepu
Zadnjič spremenil killah bee, dne 26 Apr 2006, 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
R5Gt turbo
glede miniME...killah res je imel cliota (1.8 16V), pol je kupil american car (bel camaro pomojem) in ga kaj kmalu prodal...pol zdej vidm da ima ze coradota pa ze to spet prodaja...tko da newem kaksni so njegovi razlogi za tako hitre prodaje ampak meni osebno bi nekaj smrdelo...R5Gt turbo napisal/-a:No tud sam vem da je na tem corradotu vec kita kot pleha
glede cossy-a_ je pa splosno znano tukaj po okolici da je malo nakladac kdaj
odloci se sam komu bos verjel...za vozilo bi ti pa priporocal merilnik laka (ali kaksnega licarja) pa se mehanika s seboj...pa srecno
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
- killah bee
fatnje mislite da je biu ta avto razbit???
sej ce je bla malenkost je uredu....drgaci pa ne vem...
men je reku da je prejsnji lastnik zgazu srno in da jo je butnu u rit in tako da mu je zjebalo le prednji odbijac in prednji levi bok...booooooooo..
in ce je to je uredu ce je kej drugega pa ne vem tako da to sprasujem ce je ta avto kej trpeu pr prejsnjih lastnikih??
sej ce je bla malenkost je uredu....drgaci pa ne vem...
men je reku da je prejsnji lastnik zgazu srno in da jo je butnu u rit in tako da mu je zjebalo le prednji odbijac in prednji levi bok...booooooooo..
in ce je to je uredu ce je kej drugega pa ne vem tako da to sprasujem ce je ta avto kej trpeu pr prejsnjih lastnikih??
Fanj se jeb... oz. jemte vsi skupaj!!! 
Tako ti bom povedu, ce mas slucajno kasnga zanca ki je VW- frek sepravi da ve vse podrobnosti o VW ti bo vse povedu kaj je original kaj je zamenjano in kok je zmatrano + enga licarja ki bo takoj ocenil stanje laka in skolke.
Ker ce kupujes avto da se bos dalj casa z njim vozu, potem se ni za igrat, ce pa je to samo prehodno vozilo potem pa brz v nakup
Malo primerjaj stanje letnic sip itd......
Sam da nas bos izdal z VW to si pa nism mislu
Upam da ne bos dolagal za starejsi avto

Ker ce kupujes avto da se bos dalj casa z njim vozu, potem se ni za igrat, ce pa je to samo prehodno vozilo potem pa brz v nakup
Malo primerjaj stanje letnic sip itd......
Sam da nas bos izdal z VW to si pa nism mislu
Upam da ne bos dolagal za starejsi avto