Ah, konkurenca.
Se vidmo.
LP, aja pa vec varnih km kot pr plavem RSu!
ja vem kdo sirok46 napisal/-a:no pa si le predstavu tole zverino svojo nekje na netu.Sm se ze sprasevou zakaj ne predstavs da vidjo kaka zverinca je u nasm kraju,se bolj mi je usec k je sam 1km stran od meneuglavnm ja,s prejsnim nism dozivu voznje,morm jo pa s tem
se priporocam
![]()
P.S : midva se poznava sm po niku vrjetn ne vesskupej sva sla v catu iskat modrga RS-a...now you know
![]()
se vidmo kje
Lp
no zmenenutimy napisal/-a:ja vem kdo sirok46 napisal/-a:no pa si le predstavu tole zverino svojo nekje na netu.Sm se ze sprasevou zakaj ne predstavs da vidjo kaka zverinca je u nasm kraju,se bolj mi je usec k je sam 1km stran od meneuglavnm ja,s prejsnim nism dozivu voznje,morm jo pa s tem
se priporocam
![]()
P.S : midva se poznava sm po niku vrjetn ne vesskupej sva sla v catu iskat modrga RS-a...now you know
![]()
se vidmo kje
Lp![]()
ni panike se bova zmenila enkrat pa bomo sli en krog!![]()
lp
on se jih ne rab pazit,k ne bo on na slabsemFastDay napisal/-a:Jst bi tud rad mel tak ventilcekhm sam men pride v postev sam na konc auspuha
![]()
Ja lepa zverinca od blizu zgleda odlicno, prvi konc mi je posebno usec, nesmem jst gledat takih stvari, ker nikoli neves kdaj me kasna nakupovalna mrzlica prime in pol se lahko zgodi da me bo kdobom kar pri gajbici ostal
![]()
Ja Timi ni kaj avto je strupeno lep, pa veliko adrenalinsko varnih km![]()
PS: pa pazi se pleh p....
hvala,hvala!FastDay napisal/-a:Jst bi tud rad mel tak ventilcekhm sam men pride v postev sam na konc auspuha
![]()
Ja lepa zverinca od blizu zgleda odlicno, prvi konc mi je posebno usec, nesmem jst gledat takih stvari, ker nikoli neves kdaj me kasna nakupovalna mrzlica prime in pol se lahko zgodi da me bo kdobom kar pri gajbici ostal
![]()
Ja Timi ni kaj avto je strupeno lep, pa veliko adrenalinsko varnih km![]()
PS: pa pazi se pleh p....
jah je**** vsak ma svoj okus ane5h00t3r napisal/-a:Carzone spojlerji, pa lexuske... neee nooo....![]()
Avto je ze tko najhujsi, zato ne rabi tega kica na sebi!
Meni je RS od Dareta01 100x lepsi.
LP