Katere Vzmeti?
Ker ze tolko debatirate o teh vzmeteh in amortizerjih, naj se jaz moj lonec pristavim.
Megane Coupe 2.0 16V 98 letnik, menjava celotnega vzmetenja ter nizanje, ktera firma, kteri bi bi to vredu naredo. Zdaj, gledal sem apex, h&r, pa se nekaj. Pol mislim dat gor 17/8/40-45 (et je mislim da 35, da nebo cohanja) lita/ter guma. Zdaj pa vprasanje, kolko spustit, Rad bi da bi bil spredaj malo nizji kot od zadaj, malenkost, ce bo v isti liniji ni panike,samo da mi nebo zaba ratal.
Kaj priporocate....., tole bo v roku 1 meseca... tako da na plan z besedo, rudolf kolko sem bral ni zanesljiv, kaj pa ostali servisi, Koletnik itd... za Stajersko regijo sprasujem, oz. Maribor...
Megane Coupe 2.0 16V 98 letnik, menjava celotnega vzmetenja ter nizanje, ktera firma, kteri bi bi to vredu naredo. Zdaj, gledal sem apex, h&r, pa se nekaj. Pol mislim dat gor 17/8/40-45 (et je mislim da 35, da nebo cohanja) lita/ter guma. Zdaj pa vprasanje, kolko spustit, Rad bi da bi bil spredaj malo nizji kot od zadaj, malenkost, ce bo v isti liniji ni panike,samo da mi nebo zaba ratal.
Kaj priporocate....., tole bo v roku 1 meseca... tako da na plan z besedo, rudolf kolko sem bral ni zanesljiv, kaj pa ostali servisi, Koletnik itd... za Stajersko regijo sprasujem, oz. Maribor...
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Zaj vi meni o tem da se apex vsede...ojojjo...no je ni blema, jaz ga bom spustil spredaj zadaj-35, pol pa ce se mi spredaj vsede nebo nekih problemov,ker zadaj tak mam torzijo, ni skrbi.
@Punish3r: mas take sete vzmeti za dobit ko lahko spustis 60/40 ali 50/30 odvisno od proizvajalca feder,pac maju tudi take komplete, kjer je avto spredaj nizji.
@Punish3r: mas take sete vzmeti za dobit ko lahko spustis 60/40 ali 50/30 odvisno od proizvajalca feder,pac maju tudi take komplete, kjer je avto spredaj nizji.
it has to be tight, to look right
cuj, pa nisi ti že mesec nazaj zagovarjal Apexov na žive in mrtve?killah bee napisal/-a:Ce boš dal apex gor morš racunat da se ti bo malo bolj posedel kot ostale. Jaz imam na Cliotu Apex, pa sem srednje zadovoljen
hec, nocem se kregat...sam to hocem izpostavit, kako hitro se mnenja spreminjajo, ko ljudje probajo zadeve
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Nene . Nisi me dobr razumel. Tud nism zagovarjal tko hudo kot si napisu. Rekel sem pac da so cisto vredu. In da ne drzi to , da se radi posedajo.damjan napisal/-a:cuj, pa nisi ti ze mesec nazaj zagovarjal Apexov na zive in mrtve?killah bee napisal/-a:Ce bos dal apex gor mors racunat da se ti bo malo bolj posedel kot ostale. Jaz imam na Cliotu Apex, pa sem srednje zadovoljen
hec, nocem se kregat...sam to hocem izpostavit, kako hitro se mnenja spreminjajo, ko ljudje probajo zadeve
Srednje zadovoljen. OK , da se to razlozim
Na teli slikci se dobr vid