Osvetlitev z ledicami!

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
_west_
Kraj: Hoče

Odgovor Napisal/-a _west_ »

Samo 10??? Omg jaz mam tam prinogah samo 10 in to pod vsemi nogami v bistvu je to 40 ledik ne vem kak ti bo na taki dolgi razdalji to svetlo... upam da vredu, sicer na vecji visini kot pri nogah
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

_west_ napisal/-a:Samo 10??? Omg jaz mam tam prinogah samo 10 in to pod vsemi nogami v bistvu je to 40 ledik ne vem kak ti bo na taki dolgi razdalji to svetlo... upam da vredu, sicer na vecji visini kot pri nogah
Jst jih imam pred vskao nogo 16 na zadnjo klop pa sveti kar 50 ledic pa se ne hvalim. :P Res pa je da je v stevilu oc pa tudi pozresnost. Glede nasvetov pa malo pobrskaj po temah ziher se bo kaj naslo kaj kar ti pomagalo odgovoriti na tvoja vprasanja.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

sam 10? :?

Kolega jih ma na pragih okol 30(na en prag) pa se ni dost.

Priporocam da vezes vzporedno, uporse veze na vsako kak upor pa je pa raje cromo upras, mislim da je okol 250 ohm, nisem ziher!

poraba pa tud ni tk velika da bi se mogo sekirat :wink:
Uporabniški avatar
_west_
Kraj: Hoče

Odgovor Napisal/-a _west_ »

obi napisal/-a:
_west_ napisal/-a:Samo 10??? Omg jaz mam tam prinogah samo 10 in to pod vsemi nogami v bistvu je to 40 ledik ne vem kak ti bo na taki dolgi razdalji to svetlo... upam da vredu, sicer na vecji visini kot pri nogah
Jst jih imam pred vskao nogo 16 na zadnjo klop pa sveti kar 50 ledic pa se ne hvalim. :P Res pa je da je v stevilu oc pa tudi pozresnost. Glede nasvetov pa malo pobrskaj po temah ziher se bo kaj naslo kaj kar ti pomagalo odgovoriti na tvoja vprasanja.
Kdo je reko da se hvalim?? Jaz sem pac dal za primerjavo kolko ledic mam pod nogami pa je to zelo mala dolzina kot pa cel prag...
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

_west_ napisal/-a:
obi napisal/-a:
Kdo je reko da se hvalim?? Jaz sem pac dal za primerjavo kolko ledic mam pod nogami pa je to zelo mala dolzina kot pa cel prag...
Pardon sem se narobe izrazu je pa ja 250 ohmov priblizno malo vec pa bo manj svetlo malo manj pa bo prevec svetlo pa pocas clknalo.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

470 ohm, 1/4W na vsako pa je mir za vse veke vekov.
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Odgovori