Osvetlitev z ledicami!
Jst jih imam pred vskao nogo 16 na zadnjo klop pa sveti kar 50 ledic pa se ne hvalim._west_ napisal/-a:Samo 10??? Omg jaz mam tam prinogah samo 10 in to pod vsemi nogami v bistvu je to 40 ledik ne vem kak ti bo na taki dolgi razdalji to svetlo... upam da vredu, sicer na vecji visini kot pri nogah
Štrom for wife, UPS for life.
Kdo je reko da se hvalim?? Jaz sem pac dal za primerjavo kolko ledic mam pod nogami pa je to zelo mala dolzina kot pa cel prag...obi napisal/-a:Jst jih imam pred vskao nogo 16 na zadnjo klop pa sveti kar 50 ledic pa se ne hvalim._west_ napisal/-a:Samo 10??? Omg jaz mam tam prinogah samo 10 in to pod vsemi nogami v bistvu je to 40 ledik ne vem kak ti bo na taki dolgi razdalji to svetlo... upam da vredu, sicer na vecji visini kot pri nogahRes pa je da je v stevilu oc pa tudi pozresnost. Glede nasvetov pa malo pobrskaj po temah ziher se bo kaj naslo kaj kar ti pomagalo odgovoriti na tvoja vprasanja.
Pardon sem se narobe izrazu je pa ja 250 ohmov priblizno malo vec pa bo manj svetlo malo manj pa bo prevec svetlo pa pocas clknalo._west_ napisal/-a:Kdo je reko da se hvalim?? Jaz sem pac dal za primerjavo kolko ledic mam pod nogami pa je to zelo mala dolzina kot pa cel prag...obi napisal/-a:Jst jih imam pred vskao nogo 16 na zadnjo klop pa sveti kar 50 ledic pa se ne hvalim._west_ napisal/-a:Samo 10??? Omg jaz mam tam prinogah samo 10 in to pod vsemi nogami v bistvu je to 40 ledik ne vem kak ti bo na taki dolgi razdalji to svetlo... upam da vredu, sicer na vecji visini kot pri nogahRes pa je da je v stevilu oc pa tudi pozresnost. Glede nasvetov pa malo pobrskaj po temah ziher se bo kaj naslo kaj kar ti pomagalo odgovoriti na tvoja vprasanja.
Štrom for wife, UPS for life.