Modre pozicijske zarnice
Mam en nacrt v glavi ki vsebuje okrogle, ovalnih bi pa rabu samo ene par...
Kok $$$ za vsak ovarijanto in kok je minimalna kol.
Kok $$$ za vsak ovarijanto in kok je minimalna kol.
Zadnjič spremenil HaBBicH, dne 12 Sep 2003, 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
CHIP modre mam ja .. (tiste 2000mCd)
bi se dalo dobit kaj mocnejsega .. in da bi svetle bolj siroki kot...?! kak je s temi koti tukaj pol?
kolko so kaj cene za visokosvetlece...
(rumene visokosvetlece me se zanimajo kolko bi se najmocnejse 5mm doble?in cena)
bi se dalo dobit kaj mocnejsega .. in da bi svetle bolj siroki kot...?! kak je s temi koti tukaj pol?
(rumene visokosvetlece me se zanimajo kolko bi se najmocnejse 5mm doble?in cena)

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Ha, rumenih(amber) imam ful: ZELO,ZELO ugodno jih dam: za klubovce po 50SIT/KOM.Sam ne po en komad, k so res poceni.Svetilnost je pa ogromna:3000mCd po ledici.Ima pa 23°kot, kar je kar ugodno.ZOIS napisal/-a:CHIP modre mam ja .. (tiste 2000mCd)
Modre imam trenutno malo bolj "svoh".Sicer so 30°, svetilnost je tam nekje 300mCd, za kaksne "fancy"osvetlitve je dost.So pa tam nekje 200SIT/KOM.Lepa modra.
Moznost je tudi dobiti mocnejse, sam me kolicina jebe.Mogoce ti pa habbke skupaj.
Javi mi
Chip
Ni blema: tudi jaz sem med letom veliko gor v "vasem "koncu!
Za rumene ni blema, res so poceni,sam da ne bo kdo oslepel.
Za modre je pa odvisno kaksno svetilnost rabite oz kaksne je aplikacija.Za kaksne backlight-e v armaturi jih imam ze zdaj.Za mocnejse zadve pa se je treba zment.Doseci se da zelo veliko v smislu lepote barv.
Nekaj fantov skupaj, pa zrihtamo.
Vsekakor,pisi ali poklici
Chip
Za rumene ni blema, res so poceni,sam da ne bo kdo oslepel.
Za modre je pa odvisno kaksno svetilnost rabite oz kaksne je aplikacija.Za kaksne backlight-e v armaturi jih imam ze zdaj.Za mocnejse zadve pa se je treba zment.Doseci se da zelo veliko v smislu lepote barv.
Nekaj fantov skupaj, pa zrihtamo.
Vsekakor,pisi ali poklici
Chip