Se zadnja - trahtar

To je to oz. takle je bil polet (feljuge prodal), in caka na nove preobrazbe.
P.S. ce ma kdo cajt nej mi tablce pobrise, mene ubistvu ne motjo.

1.6 8v - 90 hrckov (vsaj na zacetku nej bi jih bilo tolksmiley napisal/-a:Lep avtek, kak ma pa masin?
Bomo vidl, od volje pa od dnara. Ce bo to pol vsekakor temnit, pa ene 17" feljuge pa barvanje tistih crnih delov (kluke pa tega) v rdece, pa kak na izi body kit (prednji podaljsek pa pragovi), da ne izstopa prevec. Pa zadej torzijo za en zob na gor pa mal akustike v kufer. Bomo vidlimmortal napisal/-a:Hud megancic. Mas kej u planu za prihodnost?
HeheLiquid napisal/-a:skoda ker si prodal feltne,ker so pasale kot ulitese posebej v zivo
![]()
Hehe, po moji neumnosti. Ker je prejsnji lastnik zgleda nekam nasedu in je pocen na eni strani, in jest sm ga vzel dol, da ga bom "zalimov" (pac prevec cajta med pocitnicam) nakar ugotovim da bi ga mogu nazaj prsravfat skor po celi dolzini ker par stofelcov fali pa to, kar se mi pa ni zdel vredn pacat pa luknat odbijaca, pa se mogoce mi tkole leps zgleda nevem. Nov stane pa 20k na servisu, kar je pa 2 much za mal plastike.RedWind napisal/-a:vsak dan se peljem mim tega avta... in sem ze lanko leto opazil, da spredaj nima niti original podalskazakaj to?
Sej sm su bolj za foro prasat kot ne.RedWind napisal/-a:na kasnem original servisu neki![]()
mal ksne podalske poglej... bos pocen skos prsu in res bi precej nize zgledal.