Znizanje

Vse o videzu avtomobila
Maxxx
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Maxxx »

Jaz bi pa rabo nekaj za clio 1.2 RT l.91 priblizno 60/40 al pa 50/30mm nizje, pa me zanima kaksn so cene pa kje bi se dalo kaj nabavit v mb. In ce se mi splaca kupit rabljene al je pravec riskantno? :?
it has to be tight, to look right
Uporabniški avatar
obby

Odgovor Napisal/-a obby »

Pozdrav, da se se jaz vmesam. Sem mel na twingu eibah vzmeti in trsane amortizerje in ce se vozis po ravnem asvaltu brez luken je se nekako. Ko pa prides na luknasto cesto je pa tako, da si na sedezu vec v zraku kot pa na njem. Pa naj se kdo rece da je taka voznja udobna. Ce cutis vsak kurcev kamencek. Tako jaz mislm o trdih avtih. Moj je bil 6cm nizji od originala. Trd pa kot svinja. Toliko o trsanju amortizerjev.
Uporabniški avatar
RedWind
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a RedWind »

jst mam apexe ze skor 3 leta, pa se niso 0 posedli, tko da ti jih priporocam :wink:
Maxxx

No jaz sem danes nabavo apex -35mm, za cliota, morem se jih dat samo namontirat, zaj pa nevem kje bi se mi splacalo pri rudulfu so mi rekli da naredijo vklucno z zadnjo torzijo za 12-15k. Me pa zanima ce je se tukaj kaksna alternativa, ki je malo cenejsa, sem pa iz mb tak da bi mi pasalo ce se to nahaja kje blizu :)

LP Ian
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Maxxx to pa mores pokazat:P Daj povej mi ceno ker jaz mam tud namen ju3 ko je kao (Stavka) it po fedre! Men so rekli pri rudeju tud okoli 12k :P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Maxxx

Sej jaz zgleda nebom stavko(me je g.Kukovic zelo lepo preprical da naj ne), zaj en cas jih bom mel v prtljazniku, ker bo zmanjkalo financ za montiranje. Danes zapravo 45k pa se 40 za felne tak da slabo kaze, bo spuscen komaj cez kaki teden ali 2 :? :mad:
Odgovori