Clio dci (22)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Clio dci (22)

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

Se mi zdi da je ze cajt da tut js predstavim svoj avtek. In sicer Clio dci. Letnik je 2002, tehnicnih podatkov pa nebom nastevou, ker se mi zdi da je glede tega ze itaq vse znano :wink: . Ma vso opremo razen ksenon, usnja pa avtomatske klime. Kupu sem ga letos za valentinovo (tocno :) ) in to je moj drugi auto (pred tem je biu eno leto Megane 1,6 5 vrat l.98, k sem ga dubu doma). Avto mi je oh in sploh ful dober (poraba, "zmogljivosti", pa vsec mi je ker je mejhn) in upam da bo spilalo se dolgo casa tko kot je treba. Pa se prlepu sem par slik.

Tuki je slikca od takoj ko sm ga domou prpelu:
Slika

Zarad tega sem pa reku, da je taprav cajt da ga predstavm -- od uceri so feltne gor!!! :D In sicer Alessio F1 16"x7,5J in gume Marangoni 195/45 (gume so pac rablene ampak so ble tok pocen od kolega, da sem jih mogu uzet :D )
Slika
Slika
Slika
Slika

Pa slikce so na zalost sam s telefonom narjene, ker je blo to najvec, kar je bilo pri roki. Moram pa tudi povedat, da bo avto na sledecih fotkah mogoce mal bolj cist :oops: , ker se mi je pa res mudil ga slikat :D .

Drugace pa v kratkem nameravam dat nizat pa v NG se bom verjetno zapelu, potem pa homologirat (nevem, mogoce bi se sipe temniu, odvisno od financ). Potem pa pride na vrsto se par "mini" popravkov --> barvanje letvic in spojlerja, pa okvirje bom dau iz tablic, nalepke iz zadnje sipe stran, barvanje bobnov (na crno)......

Ajaa, pa v avtu je tud nekaj muzike (sem jo meu ze prej u megane-tu), gre pa za radio pa sprednji sistem pa ojacevalc pa eno skatlo (home-made) v prtlazniku.

No, to bi blo za zacetek vse. Komentarji zazeleni.
Zadnjič spremenil clio_dizel, dne 24 Jul 2008, 21:07, skupaj popravljeno 13 krat.
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Lep clio! sam ne ga naredit grdega pa dat prevec stvari gor. Felne lepo sedejo...plastiko pa le daj v barvo...bobne bom pa tud jaz dal v crno ker se mi zdi se najbolj normalno in lepo. Rdeco in modro ma vsak pa se prevec se vidi.

LP Matej
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
p1k4p0k4
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a p1k4p0k4 »

Wiiiii :D Dizli rox :oops:

Kok ma pa konckov tale bejbk? Pa isti letnik je k moj :P
Aja, kok mas pa ze kej povprecno porabo? :D Da vidm kok moj kej prevec papca :?

Drgac pa, ko ga bos popedenu bo pa ful hudo zgledu ane!!! ze zdj je kjut :wink:
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
clio_dizel

MaTeO: Grd vsaj letos 100% se ne bo, ker ni kesa (drugac se mi pa nekateri body kiti kar dopadejo :D )

p1k4p0k4: Ce dobr pogledas 2. stavek k sm ga napisu, se vidi (sicer zelo slabo) moder "i" --> 60kW/82KM. O porabi se pa da kr razpravljat :D - naracunau sem, da mi racunalnik na cel tank laze 0.2-0.3dcl (povprecje), s tankom nardim od 900-1100km (na zacetku se nisem vedu kok ma rezerve). No in naracunou sem (natoceni litri/prevozeni km x100): prvi tank sem ga tko nekak povprecno vozu in mal tut bol stisnu kdaj in je blo 4.8, pol naslednjega sem v glavnem kar skos stisku (ko je biu ogret seveda) in je blo 5.3 potem pa se nisem vec vozil toliko po kolonah (bolj odprte ceste) in za moje pojme ful pazil in je blo enkrat 4,1 in enkrat 4,3. Tanku sem zdej vsega skupi 4x in zmeri spraznem mal cez lucko in nalijem do vrha (in spravljam vse racune in na njih pisem kilometre in porabo :D ) --> mam pac prevec cajta. Kako bo pa zdej z mal sirsimi gumami bomo pa videl.
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

ful je lep. pa najprej ga operi :)
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
p1k4p0k4
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a p1k4p0k4 »

clio_dizel napisal/-a:p1k4p0k4: Ce dobr pogledas 2. stavek k sm ga napisu, se vidi (sicer zelo slabo) moder "i" --> 60kW/82KM. O porabi se pa da kr razpravljat :D - naracunau sem, da mi racunalnik na cel tank laze 0.2-0.3dcl (povprecje), s tankom nardim od 900-1100km (na zacetku se nisem vedu kok ma rezerve). No in naracunou sem (natoceni litri/prevozeni km x100): prvi tank sem ga tko nekak povprecno vozu in mal tut bol stisnu kdaj in je blo 4.8, pol naslednjega sem v glavnem kar skos stisku (ko je biu ogret seveda) in je blo 5.3 potem pa se nisem vec vozil toliko po kolonah (bolj odprte ceste) in za moje pojme ful pazil in je blo enkrat 4,1 in enkrat 4,3. Tanku sem zdej vsega skupi 4x in zmeri spraznem mal cez lucko in nalijem do vrha (in spravljam vse racune in na njih pisem kilometre in porabo :D ) --> mam pac prevec cajta. Kako bo pa zdej z mal sirsimi gumami bomo pa videl.
OMG!!!! :shock: :shock: :shock: Pol je pa moj ful pridn a kwa??? Dobr, lih nism sla gledat kok moja zverca laze, nikol mi tud ne rata do rezerve spravt, tko da sploh nevem a lucka dela al ne :? , vem pa da je bla poraba pr men SEP, OKT - 3.9, pol naprej k so bli zimski mesci tm okol 4.1, 4.2, do 4.4 ... zdj k so pa 16" gor je bil pa prvi tank 5.2, zdj ta drug (k ga pol ze ni vec) je pa 4.5. Logika pa nevem kje je :D Voznja se pa sama po seb ni nevem kwa spremenila :)
Aja, pa za modr "i" sm sele pol vidla, k sm ti ze pejstala post :wink: moj ma tud modrga :)
Ponavadi te prehitim...
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

lep clio,dobra izbira feltn,lepo pasejo :wink:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

lepa barva clia :wink: feltne so tud hude 8)
Dare

Slika
Uporabniški avatar
_west_
Kraj: Hoče

Odgovor Napisal/-a _west_ »

Lep avtek in lepa barva. Am samo eno vprasanje glede feln in gum, kaj se mi samo zdi da mas malo preozke ker se vidi kao daje luft vmes

LP
Uporabniški avatar
clio_dizel

hvala hvala.

_west_: Razmaka je nekaj tm pri gumi in feltni, samo po podatkih bi lahko dau na to dimenzijo gume 8J siroko feltno (jes mam pa 7,5J). Je pa res da je guma ze zdej ful nasponana in ni skoraj nic zascitnega roba cez feltno (plocnike bo treba FUL pazit, pa na sliki se ne vid tega tok kot u zivo)

Me pa se zanima, kere vzmeti mi predlagate. Gledu sem ze po forumu, kaj se kej montira, sam sem se zmeraj u dilemi. Cene so itaq nekje do 40k, Apexi so pa verjetn izkljuceni zarad "posedanja" --> tko pravjo nekateri. Drugace pa tut ce veste za kaksno akcijo al pa res dober kompromis kakovost/cena kar na dan z besedo.
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

lahko ti jaz ali pa krizi pomagava, tel od enga majstra, ki ti zrihta z popusom fedre. Jaz mam trenutno Vmax, sem zelo zadovoljen z njimi. Rihta pa tudi Vogtland, ki mislim da so tudi zelo kvalitetni
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Lep Clio, pa tud motorcek je 1a. :wink:

Pri nasem bivsem Cliu dCi (60 kW) je bila poraba konstantno od 4 do 4,4 l/100.
Uporabniški avatar
clio_dizel

Spet mal obvescam :D Ravnokar se je zgodu update :D In sicer sem cajt za kosilo po tehtnem premisleku zelu izkoristit cim boljs :D In sm se zapelju na BR!!! In sem se zelu pozanimat o nabavi dodatnih PS za mojga DCI Power :D In mi recejo, da ce hocem se da TAKOJ --> :smt025 . In sem seveda dahnu odlocilni DA. Sicer je blo eno urco za :smt049 , ampak avtek je zdej zrihtan.

Se zmeri skor ne morem verjet, tko da se opravicujem ce je mal kicast post ampak sem pa cis :D .

Gre pa VELIIIIKA pohvala fantom in dekletom iz RSR :smt005 :smt005 :smt005 ki si jo RES zasluzjo, ker si res nisem mislu da bo tok hitr se dalo zrihtat (sploh zdaj ko majo -25% in je ful guzva) --> (ce je to reklama, si jo zasluzjo :wink: )

PS: "oprane" slikce lahko vidite na naslovu, ki pise na zgornjih slikah (na faxu jih ne morem v temo dat)
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

cestitke a ne :D ka mas zdej 100konj? 8)
Slika Slika
Uporabniški avatar
clio_dizel

pery: ne 8)

Tuki so pa se "ciste" fotke
Slika
Slika
Slika
In se inside...
Slika
Slika

(pa oblubim da bom s tapravim foticem sliku ko bo kaj resnega na avtu :wink: )
Zadnjič spremenil clio_dizel, dne 16 Feb 2008, 06:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno