Daj mi nekaj rec se pravi da odbijac pase srauf na srauf iz ph 2 na ph1 al kokPiNkZ napisal/-a:uporabnik alesi ma od cliota ph3 in ma zdruzeno od ph1 in od ph3...thesharky napisal/-a:Se mi zdi da ma edn na a.com na bordo rdecmu cliotu tko...pa se spojler ma gor
Drugace pa gasilec odbijac pase kot ata na mamo brez predelav in vsega...
uni ta plavi clio pa ma od ph2 gor sam ma predelanega...
lp
Odbijac iz ph2 na ph1
Štrom for wife, UPS for life.
fora je v tem kaksna homologacija ce pa je orginal renojev del... pa vse tko da problemov nebi smelo bit... aja razloka med onima 2 slikama je majhna ker un ma letvico pa vse narejen pa pd lucmi ma letvico pa druge oblike je odbijac ker jih je kolk jaz vem vec vrst...
je pa res da ta zadeva je cenejsa, lepsa-men osebno, pa trpezan... sam najraje mam pa clean look na serijskem odbijacu pa to to...
lp pinkz
je pa res da ta zadeva je cenejsa, lepsa-men osebno, pa trpezan... sam najraje mam pa clean look na serijskem odbijacu pa to to...
lp pinkz
Danes sem sprobal in ravno srauf na srauf ne pase ampak bi bilo potrebno malo prerihtat ob strani nosilce (nic zahtevnega). Lahko bi pa sel gor tudi brez prerihtavanje, ce bi ga prisraufal na blatnik (na tist del k je notr zakrivljen).obi napisal/-a:Pa naj nekdo ze preveri ali pase srauf na srauf al ne.
p.s. taksen odbijac tut prodajam, ce koga zanima
Clio RS