Katere Vzmeti?

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

MaTe0 napisal/-a:Pa tolko pa spet ni vreden avto! Vzmeti bom vrjetn tam vzel...(Apex 23k) kje bom pa montiral pa še ne vem! Saj kolko so mi povedli rabli samo racun da sem montiral. Da lahko potem homologiram al kak gre tO?

P.S. Ce ve kdo kje dobit bolj poceni bi proso pm!
Rabiš samo potrdilo o strokovni vgradnji, pride okol 3k sit! Dajo ti pa potrdilo pooblašceni vgrajevalci!
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Aha torej ce mi kdo drug naredi ki nima tega lahko kje kdo zrihta to potrdilo za 3k?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

MaTe0 napisal/-a:Aha torej ce mi kdo drug naredi ki nima tega lahko kje kdo zrihta to potrdilo za 3k?
Ja potrdilo bi ti pa lahk rudolf dal! Al pa se kir drug sej ti na tuvu poise kiri so pooblasceni za apex!
Uporabniški avatar
MaTe0

No bom jaz prvo vzmeti nabavo pa bomo potem vidli kak dalje! Hvala zaenkrat!
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

[quote="urosr"][quote="MaTe0"]
( ce gre baje vse tak kot treba ) Pr tebi damjan ocitno ni šlo, tak mi je reko:)[/quote]

Zaka je pa pol pr men slo, ko sm popravlju Damjanu za rudolfom?? :?
Nevem no sam jst bi na tvojmu mestu sel kam drugam![/quote]

no...ce ni šlo...kak to, da je Uroš 3dni kasneje zadevo nastavu v ene 20min?oni je pa gledu v torzijo vec kot eno uro, s tem da sm še jz stal zram 40 min, ker ob dogovorjeni uri zadeva ni bla dokoncana.
cepec!!!
pa ne samo Rudolf oz. oni ko je rihtu, tudi jz, ko nism niti pojma mel kak naj bi to zgledal!
pa dobro...osel gre enkrat na led :P
Uporabniški avatar
MaTe0

Saj zato pa studiram da bi neso enmu takemu ki je to ze delaL! Ne pa nekim norcom ki znajo sam potegnit dnar pa se potrudit za kake bmw-e pa avte visjega ranga! :) Sam vzmeti ma pa se vedno najbolj poceni! Pa dam potem tiste 3 tisoc da mi potrdilo napise! Tak kot je uros reko!...Damjan in kak si zadovoljen? Sprve roke....
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

jah...jz sm še amortizerje menjal, tak da je vse skup na obdobja kr pretrdo...zadi je prav obup se pelat zej ko je spušcen;)
raj dejana vpraš - on ma že dve leti iste fedre na orginal amortizerjih. kolker vem je teb samo do menjave feder in ne amortizerjev zraven.

tisto poglavitno, kar mi povzroca skrbi je sam vožnja pozimi po parkirišcih...letos sm zašcito karterja kr fajn predelu :( verjetn grejo pred zimo nazaj orginal fedri pa spomladi nazaj na nizko varianto :P
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja menjal bom samo vzmeti...pa kolko vem dejan ni ne vem kolko mel problemov! Pa ma tud fejst spusceno! pomojem slabsega pocutja v avtu nebi smelo bit!
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Mateo men je montiral en iz Radomelj-mal ven iz Kamnika-cena 10K sitnih.

Je blo komplet-fedri spredaj+torzija zadaj
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja montaza :) Prvo treba fedre najt :) 23 je zdaj najbolj poceni :P
AWAKE
Kraj: podravje

Odgovor Napisal/-a AWAKE »

MaTe0 napisal/-a:
AWAKE napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:Si v Mb kupo al v LJ? al posljejo po posti?
v mariboru sem kupo ja, pa montirali so mi tudi tam...
Sem klical vceraj na RDO pa je cena 25 tisoc!
Glede rudolfa sem klical tud tja vceraj!
Vzmeti apex 23k
Nizanje spredaj 6k
Zadaj 5k ( ce gre baje vse tak kot treba ) Pr tebi damjan ocitno ni slo, tak mi je reko:)
Pa se Top Avto cena 23.500... ve kdo za kje bolj poceni? Nazadnje je se zdaj rudolf najbolj poceni!

Awake daj povej kolk si ti dal! Pa kje je to v MB?
jaz sem dal za 4 komade feder za cliota + vgradnja + optika = 44.000 sit! Zraven tega da dobis vse papirje za homolo. in potrdilo o strokovnji vgradnji in da imas garancijo na delo in material in da je to vse legalno z racunom, se mi zdi da bol poceni pa skoraj ne more bit. Je pa to na teznu, v bistvo je to vse opel avtohisa kolmanic... ce gres proti ptuju po ptujski, zadnje krizisce na teznu gres desno, pa si tam. sej je tabla tudi ob ptujski avtohisa kolmanic pa rdo...
Uporabniški avatar
MaTe0

Hmm ja :) Bom se malo premislo kje montirat! Hvala vseeno!
Maxxx
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Maxxx »

mene bo prislo za celotno nizanje -35mm priblizno 35k + centriranje(to mam zastonj) tak da kr gre skozi :D aja vzmeti so apex
it has to be tight, to look right
Uporabniški avatar
MaTe0

Ka pa homo. ? Nebos delal?
Maxxx
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Maxxx »

homolomo?, nevem no taki izpusni lonec ko sem kupo se ga sploh ne da homologirat, nevem ce se mi splaca, sicer pa stari je mel audi 100 z 17 z 235/35 gumami in sportn izpuh+filter(posledicno hud zvok), pa v 2 letih ni mel enega problema, aja avto je bil tudi spuscen za 50/30mm...bom vido pol ko bom mel vse nareto sicer pa kolk sploh stane homologacija?
it has to be tight, to look right
Odgovori