kuufr bi cleanov....

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

kuufr bi cleanov....

Odgovor Napisal/-a jujy »

Ok situacija je sledeca.... use je ze nared, strom zvezan, motorck in mehanika tut, vse deluje super...
Problem je le v tem da je treba zamasit lukne od klucavnce pa brisalca pa od napisov, zdej pa nevem. Kolega mi je povedal da ko je na golfu varil (z MIGom) to plocevino da se mu je tako zvila da je komaj pokital grbine, ce bi pa sam pokital lukne se pa bojim da se mi bo vdrlo. Govori se neki da se to baje da dobr hardlotat... sam da stane :mad:
Kaksne mate kej izkusnje, pa ce kdo pozna koga k bi to dobr svasnu oz.. zamasil za mal dnarja :roll:
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

To ti lahko vsak mal boljsi klepar spedena.
Uporabniški avatar
jujy
Kraj: kamnik

Odgovor Napisal/-a jujy »

ja no to vem, sam zanima me ce ma kdo izkusnje s tem, ce je kdo sam probaval?
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

jujy napisal/-a:ja no to vem, sam zanima me ce ma kdo izkusnje s tem, ce je kdo sam probaval?
Pocakaj do petka, takrat grem po avto in bo to urejeno... :D
easybusy

Odgovor Napisal/-a easybusy »

da se tud tak nardit, da se to zadela s poliestrom...
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

pleh nasvasat (magar debelejsi ce te je strah da se bo upognil) pol pa pokitas. Ce si majster ni problem ujet linije, ce ne pa pac mal veckrat probas pokitat pa brusit. (ce ne probas ne mors vedet)
Slika
r4tl

Kako to delajo kleparji?!?!

Odgovor Napisal/-a r4tl »

Se je kdo spraseval kako ti to zadevo brez brusenja uredijo kleparji? Nej vam izdam skrivnost... uzamejo fi 4 azbestno vrvico jo cez noc dajo v vodo da se dobro napoji z njo obkrozijo luknijco (naredis cca 2-3 mm robu, se pravi cca 5-6 mm vecji premer zanke) in s avtogenim aparatom zavarijo... se 100% ne krivi in... se brusit ni potrebno veliko;) Stvar deluje 100%!!

LP

R4TL
O?®e mi je zmeraj rekel:"Nikoli ne bo?° vedel usega..." in "Vse kar so sestavl skp, se da tud raztavt;)
Odgovori