Imperator napisal/-a:
heh, dejansko berem primerjavo med kombijem in cliotom? to je zadnje cajte popularno. Ze na enem drugem forumu skos primerjajo cliota pa BMWja in podobno. Sej ni cudno da jih je veliko, ce je avto definitivno zelo primeren za mesto. Ampak pustimo to, ne tece debata o tem...
Pa zamenjaj clio (pac gledal tvoj podpis pri pisanju) za Vel Satis ali pa ker drug kombi modernejse generacije za 3.5 miljona (recmo da pol ostane 3 miljonov, s tem da ze stock takle espace zame leps zgleda ko pa Vel Satis :p ).
TITan napisal/-a:Ena je za kazanje ure, druga pa (na moje znanje) za zafilat lukno v armaturi
saj jaz imam v R18 tudi dve uri, da je bolj svetla armatura ponoci
me je zanimalo ce je pri tebi kaksna bolj globoka filozofija za tem
namesto ure bi bil lahko tudi samo crn pokrovcak....ali pa stikala
espace sekcije ni iz istega razloga kot ni R21, 18, fuego, laguna.....
ker nas je samo par folka s temi avtomobili na forumu in je nekako brezveze -
edino ce imas razcepljeno osebnost in se sam s sabo tam pogovarjas
TITan napisal/-a:"Nove" feltne (moje bivse). Rialke so sle nazaj tja kamor spadajo, se mi pa zdi da mu te celo bolj pasejo. Treba se distancnike naresti za spredaj.
kaj pa starina od renoja!!!
avka cast, da se kdo rihta to pa vozi
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Booo ej!! Avto, ki je odprl poglavje o vanih. Svetovno!!! Svaka cast za tak projekt, to pa je res vedno bolj redko vozilo na nasih cestah. Zares vse pohvale!!
Avto je sicer se pri bajti, ampak samo do ponedelka
Sicer pa v torek pride k bajti nov projektek. Espace II (phase 3?) letnik 94 enako s 2l motorjem.
Feltne ostanejo iste, za cez zimo so pa ze doma ene "lepe" 15" litke za zimske gume (ma kdo slucajno za smesno poceni 2 dobiri zimski gumi 185/65 R15?). Slikce pridejo, ko bo doma.