Crknilo daljinsko zaklepanje :(
Se nekaj me zanima.
Ko sem kupil rablejni clio, sem zraven dobil 1 kljuc z daljincem in 1 navaden!
Ali je mozno, da mi stric ni dal drugega daljinskega kljuca?
Kaj pa s stevilko kljuca? Mal sem spraseval pa so mi rekel da je pri drugih znamkah tko da je na 3 kljucu (navadnem) ponavadi stevilka koda? Kako to izgleda?
Ko sem kupil rablejni clio, sem zraven dobil 1 kljuc z daljincem in 1 navaden!
Ali je mozno, da mi stric ni dal drugega daljinskega kljuca?
Kaj pa s stevilko kljuca? Mal sem spraseval pa so mi rekel da je pri drugih znamkah tko da je na 3 kljucu (navadnem) ponavadi stevilka koda? Kako to izgleda?
Lp, mkonci
Zraven vovega avto se dobijo le 2kljuci, v tvojem primeru je bil en daljinski in en navaden, pri novejsih modelih sta pa 2 daljinca. tiste ploscice ne rabis, po stevilki sasije se tocno ve kak kljuc rabis.mkonci napisal/-a:Kaj a to pol pomeni, da zraven avta (novega) dobis 2 kljuca?
1 daljinc
1 navaden
Kaj pa ce tiste ploscice nimam? Kaj potem?
Pojdi na Reanult servis.
oj. no, ne vem, sam js sm na prejsnem avtu ( vectri ) tut mel take probleme, se mi je kljuc odkodiral. Pol sm sel k enmu elektricarju, je dal kljuc u kljucavnico, dal kontakt in prtisnu gumb za zaklep, pri odprtih vratih. In vse lepo delal naprej. Ne vem, mogoc majo renaulti podobn sistem, res pa je odvisno od daljinca, kaksen je.
Moram napisat, da je problem resen
.
Poizkusal sem vse mogoce od tega, da sem dal kjuc v kljucavnico, pa zaklepal vrata....
Nic ni pomagalo, zato sem se odpravil na reno servis.
Ko sem povedal kaj me muci je mehanik prijel kjuc v roke se usedel v avto 2 odklenil in zaklenil z notranjo tipko in daljinc je delal spet normalno!!! Men to ni ratal naredit cel teden, kar je on naredu v 3 sekundah
No pol sem pa uprasal kolk sem dolzan pa je reku SRECNO VOZNJO!
Hvala vsem za pomoc!
Poizkusal sem vse mogoce od tega, da sem dal kjuc v kljucavnico, pa zaklepal vrata....
Nic ni pomagalo, zato sem se odpravil na reno servis.
Ko sem povedal kaj me muci je mehanik prijel kjuc v roke se usedel v avto 2 odklenil in zaklenil z notranjo tipko in daljinc je delal spet normalno!!! Men to ni ratal naredit cel teden, kar je on naredu v 3 sekundah
No pol sem pa uprasal kolk sem dolzan pa je reku SRECNO VOZNJO!
Hvala vsem za pomoc!
Lp, mkonci