Lepo prosim ce mi lahko svetujete pri tezavah ki jih imam. Pred 5 meseci sem kupila clia, ki se mi je zdel cisto v redu, prodajalec je bil simpaticen in sem mu zaupala. Po dveh tednih (!)je avto zacel delat probleme sem ga peljala na servis, kjer se je serviser samo za glavo drzal (v volanu je bilo kr z izolir trakom neki skup zlepljeno, da ga je skup drzal). Glavne stvari je popravil, kmalu pa so se spet pojavile tezave . Ko sem se vozila je ventilator delal po svoje (klima itak dela ali pa ne) - s ful mocjo, pol je kr zmanjsal, hkrati so luci zgubile moc, v gas pedalu sem zacutila upor, pol pa spet na ful moc, da je kr poletel, luci so bile pa skor kot dolge. In to na pol ure, pet minut..kokr je blo. Vceraj sem se pa peljala, in imela izklopljen ventilator, v ostrem ovinku pa se je kar sam prizgal na ful (se bolj) in ga nisem mogla ugasnit. Ker se ni ugasnil niti ko sem ugasnila avto se mi je spraznil akumulator. Ko smo ga danes probali napolnit, se je ventilator prvi prizgal in zato ga bom raje peljala k elektricarju. Ali je to drago? Pol je pa se to, da ko na sklopko stisnem, zacutim praskanje v pedalu in zaslisim hrrrr (?). Pa tudi mi cuka pri prestavljanju v nizjo, podvozje kot da ni dobro pritrjeno. Pa bremzanje for skrta-praska. Potem je merilec zavorne tekocine (ki je je dovolj)- , vcasih se dvigne na tricetrt v desetih minutah, redko pa se sploh ne (pri istih razmerah). V armaturi mi neki prav tuli, visok zvok, ki se z gasom visa, ko ustavim se pocasi zniza in potem spet. Avto nima moci, se prov matra ko na gas tiscim, in sumim da je to povezano. S tem da sem na zacetku lahko vozila 140 km/h, zdaj pa se zacne ze pri 110 cel tresti in spusca take zvoke kot da bo razpadel. Pa se bi se kaj spomnila, ampak sem ze tako porabila ful prostora.
Ali obstaja (realna) moznost, da tozim tega tipa? Avto imam zelo rada ampak sem ga tako preplacala, da mi je kar slabo!

Prosim da mi svetujete ker ne vem kaj naj naredim in koliko bo to stalo. Ne bi rada da me se kak mehanik nategne. Ali mi lahko kdo priporoca poceni in dober servis? Lahko mi sporoci na mail, ce hoce mehaniku zagotoviti diskretnost.
Hvala in sori za dolzino sporocila.